Deilig, funky og altfor kort

Pashas nye låt «Chili» vil definitivt få deg til å lengte mot varme sommerdager.

Pasha Nadjafi, bedre kjent som bare Pasha, er aktuell med USA-turné og har sluppet en rykende fersk låt. Til lyden av en silkemyk tropical house-melodi er Pashas «Chili» en deilig opplevelse i disse lange vintermåneder. Den lyse vokalen i refrenget gir et fint avbrekk fra Pashas rapping, og sammen fyller de hverandre fint ut. Rykkinn-gutten har nemlig en fin «flow» som kan minne litt om Vinni fra Paperboys (for de som husker «Lonesome Traveller»).

Vår anmelder fikk «Vondt i hjertet» av Razikas siste konsert: Razikas avskjed: –⁠ Et smerte­fullt farvel

Sommerfølelsen sniker seg innpå av å høre på denne sangen, og hadde Pasha sluppet den i månedsskiftet mai/juni kunne det fort blitt en «sommerbanger». Når det er sagt gjør ikke det faktum at det er en bitende kald februar det til en dårligere opplevelse.

Det eneste kjedelige med denne sangen er at den er for kort. Etter to minutter og tretti sekunder slutter den nemlig, og man blir sittende å vente på et nytt vers og enda et refreng. Det kommer dessverre aldri, så da er det bare å spille av låten på nytt. Ikke at det gjør noe, for denne sangen kan gå på repeat hele kvelden.