Vil du jobbe i Univer­sitas?

Universitas søker nye journalister, fotografer og grafikere.

Vil du jobbe i Universitas?

Universitas søker nye journalister og fotografer.

Universitas er en av Europas største studentaviser, med rundt 30 utgivelser i året. Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus. Vi er stolte av å tilby de viktigste nyhetene om utdanning og akademia og de beste studentrelaterte leseropplevelsene i Norge.

I 75 år har Universitas vært en viktig døråpner inn i mediebransjen for talentfulle journalister, skribenter, fotografer og sidedesignere. Totalt jobber ca. 50 personer i Universitas. Vi satser aktivt på å bringe fram det beste hos hver enkelt av våre medarbeidere.

Søknad, CV og arbeidsprøver sendes til endreuaas@gmail.com. Søknadsfrist: 26. januar 2022.

Vi behandler søknader fortløpende.

Stillingene er svært fleksible, og lar seg fint kombinere med studier.

Journalister

Universitas er vaktbikkje, kulturorgan og debattforum for over 70.000 Oslostudenter. Vi trenger idérike, skriveføre journalister som brenner for å lete fram og skrive spennende saker innen ulike stoffområder og sjangere, som nyheter, kultur, feature, essay, anmeldelser, kommentar- og analyse. Du bør være engasjert og villig til å sette av tid. Opplys gjerne hvilket stoffområde du helst vil arbeide med.

Nynorskbrukere oppfordres til å søke.

Spørsmål om stillingen rettes til redaktør Endre Ugelstad Aas: endreuaas@gmail.com / 901 95 375

Fotografer

Vi trenger dyktige fotografer som kan ta spennende nyhets- og reportasjebilder og portretter som skiller seg ut. Videoferdigheter er en bonus. Du er teknisk stødig og har evnen til å arbeide selvstendig. Eget utstyr er en forutsetning.

Spørsmål om stillingen rettes til fotosjef Sindre Deschington: sindre.deschington@gmail.com / 973 13 759

Grafikere / sideuttegnere

En flott mulighet for deg som har lyst å være med i en fantastisk god og sosial studentorganisasjon. Som uttegner er du en del av et team som jobber med å tegne ut saker, levert av journalistene, til papiravisen. Erfaring med InDesign og Photoshop er en fordel, men ikke et absolutt krav. Det viktigste er at man er motivert til å lære. Har du erfaring med sosiale medier er det et pluss.

Stillingen er honorert og kan enkelt kombineres med studier.

Søknadsfrist: snarest.

Søknad med CV sendes til martesdatter@gmail.com . Merk søknaden med uttegner eller desksjef.

Spørsmål kan rettes til desksjef Sofie Martesdatter Granberg – martesdatter@gmail.com