UNG OG LOVENDE: Lil Halima har, til tross for sine 19 år, en imponerende ro på scenen, skriver Universitas' anmelder.
UNG OG LOVENDE: Lil Halima har, til tross for sine 19 år, en imponerende ro på scenen, skriver Universitas' anmelder.

Norges fremtidige popdron­ning?

En konsert der artistens potensial er til å ta og føle på.

Lil Halima er et uskrevet blad for mange, men Havna har valgt å satse på den unge nordlendingen. Det er ikke uten grunn. Selv om hun bare har tre låter ute på Spotify, serveres det en større bukett, der man ikke hører forskjell i utførelsen på utgitte og uutgitte låter. Lil Halima har, til tross for sine 19 år, en imponerende ro på scenen. Hun gjemmer seg ikke bort, men har likevel litt å gå på i kommunikasjonen med publikum. Slikt kommer riktignok med mer øvelse og erfaring. Låtsamlingen har en god bredde i tempo og sjanger. Noen er svært rolige poplåter, mens andre minner mer om RnB med relativt hurtige vers. Og midt i konserten dras den unge rapperens kjæreste, Safario, inn på scenen for å fremføre et vers på engelsk.

Denne gjengen imponerte også Universitas' anmelder: Etnisk-prog sjarmbombe

Før en låt som heter «Don''t cry» viser Lil Halima hvordan man kan danse til musikken hennes, og får god respons av Def Jam-scenens fremmøtte festivalgjengere. Mot slutten kommer endelig låta publikum har gledet seg mest til, nemlig den 540 000 ganger strømmede og mest kjente låta hennes, «Train».

«Jeg digger Lil Halima», høres det fra foran scenen. Det indikerer at hun er på vei til å bygge seg opp en fanskare, som synger med på de få sangene hun har gitt ut. Lil Halima har åpenbart et stort potensial, og de nye låtene hennes gir grunn til å glede seg til fremtiden.

Fikk du med deg denne? –⁠ Det ser nesten ut som at han har det vondt