Et sted å bo

Fremskrittspartiet mener flere boenheter til studentene er verdt hver eneste krone, da dette er å tilrettelegge for våre fremtidige arbeidere.

I mange år har studentene etterspurt flere studentboliger, slik at det blir enklere å finne et sted å bo. Høyre/Frp-regjeringen imøtekommer studentenes ønsker, og setter fart på byggingen av hybelenheter til studentene.

Les også: Innfrir ikke boligløftet

I dag har vi en situasjon hvor det er stor etterspørsel etter studentboliger, mens tilbudet dessverre er sviktende. Fremskrittspartiet er opptatt av at unge skal ha mulighet til å studere uansett økonomisk bakgrunn, og det krever flere studentboliger for å dekke det økende behovet for hybelenheter. Regjeringen ser utfordringene og gjennomfører tiltakene. I budsjettet for 2015 er det bevilget midler til bygging av 1.500 studentboliger. Dette betyr en enklere og rimeligere hverdag for studentene.

I statsbudsjettet er det bevilget store summer for å bygge flere studentboliger, hvorav to tredjedeler av hybelenhetene bygges i pressområdene. Fremskrittspartiet mener flere boenheter til studentene er verdt hver eneste krone, da dette er å tilrettelegge for våre fremtidige arbeidere. Fremskrittspartiet er garantisten for en satsing på studentene.