STENGT: SiO stenger de fleste serveringssteder og treningssentre for å hindre smitterisiko.Arkivfoto: Maral Zadeh

SiO koro­na­stenger trenings­sentre og serve­rings­steder

Studentsamskipnaden SiO gjennomfører en rekke tiltak for å hindre smitterisiko blant studenter og ansatte.

Studentsamskipnaden SiO har gjennomført en rekke tiltak for å hindre smitterisiko av det nye koronaviruset blant studenter og ansatte. Det skjer etter en stor økning i antall smittede, økt beredskapsnivå og anbefalinger og restriksjoner for serveringssteder og samlingssteder.

Endringene påvirker driften av SiOs tilbud. Torsdag 12. mars stenger alle seks SiO Athletica treningssentre og alle serveringssteder, bekrefter kommunikasjonsdirektør i SiO Nina Langeland til Universitas.

Treningssentrene vil i første omgang holde stengt i 14 dager.

–⁠ Vi stengte alle våre treningssentre for å ivareta studenters og ansattes helse og for å bidra til den nasjonale dugnaden for å redusere ytterligere smittespredning, sier direktør hos SiO Athletica, Fredrik Refsnes.

Han legger til:

–⁠ Fordi vi nå i en periode ikke kan gi studentene treningstilbudet de har betalt for, har vi pauset medlemskapene inntil videre. De vil derfor ikke bli fakturert i perioden hvor vi holder treningssentrene stengt.

I tråd med retningslinjer fra Helsedirektoratet er alle SiOs barnehager også stengt.

Torsdag ble det også kjent at alle universiteter og høyskoler i Oslo avlyser undervisningen.

For ordens skyld: Universitas har lagt til rette for at våre medarbeidere kan ha hjemmekontor i tiden som kommer. Red.