Dette er de morsomste felles­mai­lene fra Kunst­høg­skolen i Oslo

Administrasjonen på KHiO tar ansvar.

Har du glemt lighteren i auditoriet, eller tannbørsten i atelieret? Satt opp en ulovlig installasjon i heisen? Slikt blir det fellesmail av, for på KHiO har de ingen hemmeligheter!

Her er et utvalg med fem av de morsomste fellesmailene fra det siste halve året.

Mars: KHiO-kantina blir hyllet. September: Kantina slaktes

Musikk på do

En Omnichord er gjenglemt – på dass. Ser den! Hvorfor kaste bort opptil flere potensielt kunstfrembringende minutter ved å bare sitte på do og gjøre ingenting? Dessuten er det lite som slår den himmelske akustikken flislagte dassvegger kan stille med!

Provoserende kunst

Uønsket ­installasjon­ i atelierområdene. Folka på drift har åpenbart ikke greie på kunst i det hele tatt, og her bommer de totalt. Spørsmålet er selvfølgelig: hva er det dette representerer!?!?

Husker du? Politiet rykket ut, viste seg å være student som hadde strøket

Stjålet bestikk?

Passiv aggressiv bestikk-melding fra kantina, avrundet med vag trussel. OG BTW. DE VENTER FORTSATT!

Rørende omtanke

Resepsjonen etterlyser kaffedrikkende eier av klippekort, med ETT helt stempel på! Og det er ikke bare omtanke man ikke har spart på – tankestrek, aksent og skannet bilde inngår. Awww <3

Har du lest? Slo hodet, vurderer å saksøke KHiO

Enda mer provoserende kunst

Drift lurer denne gangen på om denne geriljakunst-installasjonen, på broen som befinner seg 10 meter fra campus, kanskje kan komme fra noen på kunsthøgskolen. Vedlagt bilde av en nybakt mor som åpenbart har det litt kjedelig på fødselspermisjon, og her bryter seg gjennom/observerer kunstverket