Minimalistic Exaggeration

Deltar med «Mørkets makter» og «Minimalistic Exaggeration»

Rune: Forfriskende annerledes, om enn litt stillestående. Nysgjerrigheten min er vekket, og jeg skulle gjerne hørt flere låter. Låter lovende.

Glenn: Dette kan sikkert passere som frekk og spennende musikk blant liberale satanrockere, men for oss som lever i den virkelige verden så høres det bare ut som en fantasiløs ambient-remix av Nightwish. Etterfulgt av en gørrkjedelig techno-instrumental. Men, tanken på sortsminkede gotere som svinger seg rundt leirbålet er jo i det minste litt festlig.

Britt: Første låt gir sterke assosiasjoner til Nightwish, bare at her er gitar-riff bytta ut med electronica og norsk vokal. Vakkert, synes jeg! Nå er jo jeg av den legning at jeg ikke går av veien for litt goth-rock eller synth, men etter å ha hørt låt 2 er jeg mer usikker på hvor dette bandet kan passe inn på STUDiO. Ren synth-moro blir litt kjedelig i lengden. Sender gjerne ballen videre til Oslo Synthfestival.

Espen: Første låta er fra et ambisiøst ungdomsteater, den neste fra en avslappet techno-salong. Høres ut på meg som om Minimalistic exaggeration er langt unna å ha funnet sitt eget uttrykk.

Samlekarakter: 4

Powered by Labrador CMS