Sex med Ida

– ÅÅÅÅÅ, hylte hun.

– Å, herregud, stønnet han.

Så lå vi der da. Helt tett, inntil hverandre. Teltduken klistret seg mot svette kropper, og begge hadde sitt livs mest magiske hyrdestund. Jeg kjente det svette låret hans mot mitt. Han stønnet, pustet tungt, og hadde viklet den ene hånda halvveis inn i håret mitt. Hele øyeblikket var som tatt ut av en erotisk novelle. Deilig! ..om jeg bare hadde vært med på leken.

Men nei. Der lå jeg. Som en åme, dritvarm, fastklemt nede i en sovepose. Med øynene hardt igjenpresset, men ørene uforskammet åpne. Der lå jeg, og tenkte så det knakte på hvordan jeg kunne komme meg ut av denne knipa på en minst mulig pinlig måte. Skulle jeg snu meg og be dem holde kjeft, dra seg ut av teltet og finne seg et annet sted å fullbyrde den godt påbegynte akten? Men tanken på synet av min beste venninne sittende overskrevs på en eller annen overstadig berusa fyr fristet lite.

Så jeg lot trekantdramaet fortsette. Jeg lå der, og latet som om jeg sov min søteste tornerosesøvn, mens både orgasmen og humiditeten inni teltet nådde stadig mer utrolige høyder. Jeg fikk til og med ta del i de sukkersøte nussefrasene i etterkant: Var det like godt for deg som for meg?…

Ja visst skal det pules. Det gjør meg ikke ett døyt å vite at de fleste katetre og talerbenker på Universitetet nok har vært brukt til mer enn å trimme akademiske muskler. Jeg smiler, jeg, når venninna mi forteller at hun bruker kjøkkenbordet til mer enn å bake boller. Men la det stoppe der. La meg ikke våkne midt på natta, i et svett Roskildetelt, med hodet fullt av Tuborg-rus, tvunget til å ligge musestille i tredve langdryge minutter. La meg ikke få konstatert gjennom andre at kvinnens vei til orgasme kan være smertefullt lang.

Powered by Labrador CMS