Kunst ved Univer­si­tetet

Galleri Sverdrup

Galleri Sverdrup ligger i andre etasje i Georg Sverdrups hus og tar sikte på å stille ut både kunst og fagarbeider. 16. februar åpner en utstilling med Paul Brand, kunstneren bak utsmykningene på inngangsdørene til biblioteket. Galleriet vil også slippe til mindre etablerte kunstnere, som fotografen Mikkel Storm Glomstein.

Amatøren

Amatøren på Sogn studentby har hatt flere utstillinger i løpet av det siste året. Blant annet har Tor Erik Gorud stilt ut flere av sine verker. Amatøren ønsker å være en scene for alternative kunstuttrykk som ikke får plass i byens gallerier. Studenter som ønsker å stille ut sine verker er velkomne til å ta kontakt.

Bokcafeen

Bokcafeen har fungert som utstillingslokale for Studentenes fotoklubb i flere år, og stiller ut bilder tatt av fotointereserte studenter. I hovedsak er det kunstferdige bilder som stilles ut, men det er også gjort rom for endel dokumentariske bilder.

Proffen

Proffen markedsfører seg som kunstresturant. Maleriene til Fredrick Caruthers har hengt siden i høstes, og Proffen ønsker å få inn noe annet dersom studenter eller andre tar kontakt.