"Vi fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at poteter fra dagen før kan bli med i en deilig frittata eller focaccia til brødkrutonger," skriver Ida Austlid.
«Vi fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at poteter fra dagen før kan bli med i en deilig frittata eller focaccia til brødkrutonger,» skriver Ida Austlid.Arkivfoto: Maria Mår Johansen

Ja, vi elsker også brødmat

«Pandemien, og færre studenter og ansatte på campus, gjør at vi dessverre har et begrenset utvalg for øyeblikket, og vi skal heller ikke bidra til matsvinn,» skriver Ida Austlid i dette innlegget.

Kjære Aadne som etterlyser mer brødmat på Frederikke. Vi er helt enig med deg i at det er lite som kan måle seg mot en skikkelig god baguette. Frederikke spiseri er det største serveringsstedet på UiO, hvor man møtes på tvers av campus. Historisk har vi solgt lite baguetter her. Pandemien, og færre studenter og ansatte på campus, gjør at vi dessverre har et begrenset utvalg for øyeblikket, og vi skal heller ikke bidra til matsvinn. Vi fokuserer på gjenbruk av ingredienser slik at poteter fra dagen før kan bli med i en deilig frittata eller focaccia til brødkrutonger. Vi gleder oss til å tilby et godt og bredt tilbud når det er mulig.

Les også: «Tre bud til en bortkommen student»

Ida Austlid
Ida AustlidFoto: privat

I løpet av februar lanserer vi nye baguetter og sandwicher, og vi ser frem til å tilby dette til gjestene våre også på Frederikke. Forhåpentlig har mange flere kommet tilbake til campus og vi kan tilby enda mer påsmurt her også! Vi ønsker å lage noe for enhver smak, og tilbyr også med vegetariske og plantebaserte pålegg. Vi garanterer sabla gode baguetter! Inntil dette finner du et utvalg av baguetter på Union Blindern, vegg i vegg med Frederikke.

Det er viktig for oss og studentene at stedene våre kan holde åpent og være en sosial møteplass.

Les også: «En ruspolitikk med odel og ære»