Drittkjedlig. Serr.

Det er viktig å si ifra når noen oppfører seg dårlig, slik de formannen og daglig leder av DNS gjorde da de ga en strippestang i gave.

Publisert Sist oppdatert

At to hvite, antakeligvis ganske heteronormative guttebajaser (ref. daglig leder og formann) fniser seg ihjel over å ha tildelt en strippestang til feminister er så intetsigende at jeg høylytt sukka «ånei» da Universtas tok kontakt. Å bruke tid på denne «provokasjonen» er så K-J-E-D-E-L-I-G at jeg blir selvmedlidende av det. Men, det er uansett kjempeviktig å gidde å si ifra, igjen og igjen, når noen oppfører seg dårlig. To gubber i unge kropper, som ikke skjønner hvorfor ingen ler når de håner? Janei jøss, det har vi jo aldri vært borti før. SNORK.

Les også: Ga strippestang til feminister

Personlig skjønner jeg ikke hvorfor de ikke bare kunne gitt en high-five og en bukett innpakka i cellofan hvis det var så viktig med gave? De kunne bare vært ålreite og rost dem for godt arbeid, og sagt hvor kult det er at de arrangerer feminisme-uka. Eller de kunne lest seg opp på tallene som viser hvordan feministers kamp for likestilling har vært og er et uvurderlig bidrag til velferdsstaten. Jeg får metaforiske maur i kroppen av denne typen latskap. Fordi det er latskap å gi en strippestang til feminister og forvente at noen skal le. Å få servert repetisjon av vitsene man som fikk slengt etter seg på ungdomsskolen og videregående, i studentversjon, er like morsomt som å gå på butikken og handle dopapir.

En formann og en daglig leder må kunne forventes å klare å forholde seg til kontekst, de har jo tross alt klart å klatre seg opp til to lederstillinger. Likevel velger de å bidra til den negative statistikken ved å offisielt gå ut og trakassere en gruppe mennesker. Jaja. Gjort er gjort og fnist er fnist.

Powered by Labrador CMS