Univer­sitas søker nye uttegnere og desksjef

Har du estetisk sans? Leser du Universitas og tenker over hvordan designet kunne vært bedre? Har du lyst til å bidra til at en av Europas største studentaviser ser bra ut når den kommer på ditt campus hver torsdag?

Perfekt! Universitas søker nemlig nye uttegnere og desksjef. Du vil ha ansvar for å tegne ut saker levert fra journalister sammen med resten av desken. Tidligere erfaring fra avis eller lignende er en fordel, men ingen betingelse. Det er viktigere at du har vilje til å stå på samt at du har gode ideer til hvordan vi kan gjøre avisen bedre.

Du bør ha et blikk for god layout og gjerne kjennskap til InDesign og Photoshop. SoMe-ferdigheter er også en fordel, men ikke et krav.

Stillingene er honorert og kan enkelt kombineres med studier.

Søknadsfrist 13. juni.

Søknad med CV sendes til synneb18@gmail.com. Merk søknaden med uttegner eller desksjef.

Spørsmål kan rettes til desksjef Synne Hellevang - synneb18@gmail.com