Univer­sitas stopper papir­avisen inntil videre

Vi følger myndighetenes råd og beskjeder tett og er tilbake så snart universitetene og høyskolene åpner igjen.

Universitas vil på ubestemt tid ikke produsere papiraviser.

Universitetene holder som kjent stengt frem til 26. mars, som et av tiltakene for å hindre smittespredning av koronaviruset. Ettersom vi har våre lokaler på Universitetet i Oslo sine eiendommer, får vi ikke produsert papiravis.

I tillegg ønsker vi å bidra til det felles dugnadsarbeidet som nå foregår, og forhindre videre spredning av viruset som best vi kan.

Vi følger myndighetenes råd og beskjeder tett, og er tilbake så snart universitetene og høyskolene åpner igjen.

Fortsatt på nett

Vi er nå i prosess med å finne gode rutiner for nettproduksjon. Alle våre journalister og fotografer har hjemmekontor, og vi vil i hovedsak produsere stoff over telefon og gjennom andre digitale virkemidler i tiden fremover.

Det er viktig at også studentenes perspektiv kommer frem i disse krisetider. Vi vil gjøre vårt beste for å følge med, og bistå i dekking av det enorme informasjonsbehovet vi alle nå har.

Kontakt oss gjerne hvis du har tips til saker eller ønsker å bidra med leserbrev eller meningsinnhold. Vi vil gjerne løfte din stemme og fortelle gode historier om hvordan både studenter og universitets- og høyskolesektoren kommer seg gjennom disse dagene.

Dere vil kunne regne med oss, også i denne perioden.

Følg med på nettsiden.