Univer­sitas søker utviklere!

Vi søker deg som synes det høres spennende ut å få jobbe med å videreutvikle og vedlikeholde Universitas sine nettsider og produksjonssystem.

Oppgavene du vil få ansvar for innebærer både vedlikehold og videreutvikling. Vedlikeholdet innebærer å sørge for at produksjonssystemet, backend og frontend for nettavisen, InDesign-scriptene og webserverene fungerer og å løse eventuelle problemer som oppstår.

Videreutviklingen vil særlig ta sikte på å videreutvikle våre nye nettsider, samt å legge til rette for en oppgradering av Adobe-software på desken.

Dette er en jobb hvor du får praktisk erfaring som utvikler og gode muligheter til å lære mye nytt. Det er også en selvstendig og kreativ jobb hvor du får mye frihet til å komme med nye ideer og realisere dem.

Arbeidstid er tiltenkt å være rundt fem timer i uka, som oftest på mandager og tirsdager, men dette kan tilpasses hvis arbeidsmengden per uke er mindre eller større enn antatt.

Du er særlig relevant hvis du har disse kvalifikasjonene:

  • Kjennskap til Python og Javascript.
  • Erfaring med drift av webservere.
  • Erfaring med Django.
  • Vi setter særlig pris på kjennskap til de relevante programmerings- og script-språkene. Vi vil også kunne gi noe opplæring. Høres dette spennende ut for deg? Da ser vi frem til å lese din søknad.

    Søknad og CV sendes til postmottak@universitas.no og merkes med «Søknad utvikler» og ditt navn. Intervjuer vil bli gjennomført etter utløpt søknadsfrist 27. januar.

    Universitas er en av Europas største studentaviser, med rundt 30 utgivelser i året. Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

    Har du spørsmål om jobben? Ta kontakt med daglig leder Simen Eriksen på e-post simen.eriksen@universitas.no. Vi ser frem til å høre fra deg!