Lempes ut uten list og lempe

Spalten som sniker på t-banen

62 studenter ble lempet ut av Fjellbirkeland studentby 15. august fordi hyblene skulle bygges om. Direktør for Boligdivisjonen, Lars Mork Gundersen, syntes det var mest praktisk å kaste ut folk i semesterstarten, selv om markedet oversvømmes av hybelsøkere nå.

– Er ikke dette verst tenkelig tidspunkt å kaste ut folk på?

– Nei, det hadde jo vært mye verre å bli kastet ut i eksamensperioden, eller rundt juletider, men da hadde vi ikke folk, sier Mork Gundersen.

Jobb & karriere

Utlandet: (Ad notam).70 prosent av studentene tror det blir lettere å skaffe seg jobb om man drar utenlands et år eller to, ifølge en undersøkelse. Men det er kun 5 prosent som mener det blir lettere å beholde jobben om man drar utenlands et år eller to, sier ny rapport.

Si din tekstmening

Som Universitas har Ad notam opprettet egen spalte for lesernes tekstmeldinger.

SiO blir fint for oss på BI. Blindern-studenter er litt spesielle, men jeg gleder meg til høstens første velferdsball for det. Hilsen BI-studine [SMS-tekst]

Ågerpris på kollektivrabatt

Mange studenter har ventet spent på kollektivrabatten, men nå kan det se ut som om det ikke var så mye å vente på.

– Man sparer fortsatt opptil 100 prosent på sniking. Rabatten er rene ågerprisen sammenlignet! sier en bestyrtet økonomiprofessor Anton Spesidalen.

@tit2Lånekassen bør privatiseres – og flagges ut

Økonomiprofessor Anton Spesidalen mener at Lånekassen bør privatiseres, og dertil flagges ut.

– Så langt bort fra meg som mulig! raser en fortsatt ikke gjeldfri Spesidalen.

Universitas om 25 år

– Det er ikke pengene eller lønnsomheten som teller. Det er prinisppet om at vi har aksjemajoritet, sier styreleder Birger Bugge-Bang.

(Hentet fra artikkelen: «BI-klikken slakter SiO – selger barnehagene til Nestlé og Coca Cola»)

Universitas om 50 år

– Den gang i 2002 mente man å kunne regne ut at en Dagens, altså en tallerken med middag, ved 12,9 prosent prisøkning hvert år kom til å koste 15092 kroner i år. Et imponerende regnestykke – hadde det ikke vært for en naiv godtroenhet til verdensøkonomiens stabilitet, sier økonomiprofessor José Pesetas.

(Hentet fra artikkelen: «Dagens-krakket som kjørte verden i dass»)

Powered by Labrador CMS