Garderobemangel: «Jeg har ingen planer om å slite ut høst og vintergarderoben min mellom Sophus Bugge bibliotekets gulv og kontorstolens hjul, og jeg spør derfor hvor Universitetet har tilrettelagt for at jeg kan få henge opp yttertøy, skjerf, og votter?», skriver Marius Bråthen.

Hva skjedde med garderobene på Blindern?

«Vi har hatt garderoben på Blindern før, og tilbake på 1960-tallet hadde vi til og med garderobebetjenter», skriver Marius Bråthen i dette innlegget.

Publisert Sist oppdatert

Debattregler i Universitas

• Vil du få din mening på trykk i Universitas? Send innlegget ditt på e-post til debatt@universitas.no.

• Typiske innlegg er mellom 1500 og 2500 tegn, inkludert mellomrom.

• Lengre innlegg kan vurderes i noen tilfeller. Vi tar oss retten til å forkorte innlegg.

• Vi trykker ikke innlegg som har vært publisert i andre aviser, eller som er hatske og trakasserende

• Legg ved et breddebilde av deg selv i e-posten.

• Frist for innsending av innlegg til papiravisen er søndag kl. 17.

Så nå er vinteren her igjen, men allerede i løpet av høsten, og ikke minst tidligere semestre har jeg bitt meg merke i hvordan jeg på lesesalen tvinges til å bruke stolen min som garderobeskap for yttertøy. Jeg spør, hvor ble det av garderoben?

Det kan godt være at universitet har sett sitt snitt ved å spare på garderobe, ettersom moten på yttertøy har vært ganske så kort de siste 10-15 årene. (Det meste av yttertøy rekker sjeldent lenger ned på bena enn til over knærne)

Les også: «Skal lærerne slippe å lære?»

Jeg spør, hvor ble det av garderoben?

Men moten endrer seg selvfølgelig, og til og med kortere jakker blir subbende i gulvet med kontorstolene på eksempelvis Sophus Bugge. Jeg har ingen planer om å slite ut høst og vintergarderoben min mellom Sophus Bugge bibliotekets gulv og kontorstolens hjul, og jeg spør derfor hvor universitetet har tilrettelagt for at jeg kan få henge opp yttertøy, skjerf, og votter?

Vi har hatt garderoben på Blindern før, og tilbake på 1960-tallet hadde vi til og med garderobebetjenter. Nå føler jeg kanskje ikke behov for sistnevnte, men en garderobe for vått yttertøy, paraplyer, hansker og skjerf, kan vi få det igjen?

Les også: «En generell rådgiver – løsningen uten henvisninger»

Powered by Labrador CMS