Maktens hus: De ulike listene kjemper om å få et plass rundt bordet på Villa Eika. Foto: Erlend Daae Dalhaug

Prøv student­valg­o­maten: Test hvilken liste som er nærmest ditt hjerte

Studentvalget 2018 er i full sving. Med den ferske studentvalgomaten kan du finne listen for deg.

3. mai startet studentvalget. Frem til 15. mai kjemper listene om studentens gunst.

For mange er imidlertid studentpolitikk litt fjernt. Hva mener de ulike listene, og hvem skal man stemme på?

Vet du allerede hvem du skal stemme på? Slik stemmer du

Blir det den venstreradikale Venstrealliansen eller konservative Blå Liste? Kan det bli sosialdemokratiske A-lista, populistene i Gjestelista eller ønsker du at dette skal være ditt siste studentvalg, og setter din lit til Fremskrittslista?

Det er mange lister som kjemper om din stemme. Derfor har Studentparlamentet laget en valgomat for å gjøre valget lettere.

Prøv den her: Studentens valgomat 2018