Vil du jobbe i Univer­sitas?

Vi søker nye uttegnere.

Universitas er en av Europas største studentaviser, med 34 utgivelser i året. Vi dekker i dag alle læresteder tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akerhus. Vi er stolte av å tilby de viktigste nyhetene om utdanning og akademia og de beste studentrelaterte leseropplevelsene i Norge. I 71 år har Universitas vært en viktig døråpner inn i mediebransjen for talentfulle journalister, skribenter, fotografer og sidedesignere. Totalt jobber ca. 45 personer i Universitas. Vi satser aktivt på å bringe fram det beste hos hver enkelt av våre medarbeidere.

Universitas trenger flere uttegnere. Tidligere erfaring fra avis eller lignende er en fordel, men ingen betingelse. Det er viktigere at du har vilje til å stå på samt at du har gode ideer til hvordan vi kan gjøre avisen bedre. Du må også ha et blikk for god layout og ha kjennskap til In Design og Photoshop. En søknad må inneholde CV, noen ord om hvorfor du passer til jobben, og eventuelle arbeidsprøver. Arbeidet er honorert.

Ta kontakt med desksjef Kari Eiring for spørsmål om stillingen.

Søknadsfrist 10. januar. Send søknaden til karieiring@gmail.com.