KAMPEN OM EIKA: Studentpolitikerne kjemper om makten ved Universitetet i Oslo. På ærverdige Villa Eika sitter arbeidsutvalget eller studentenes regjering.

Studentvalgomat 2017: Test hvilken studentliste som ligger nærmest ditt hjerte!

I dag startet studentparlamentsvalget ved Universitetet i Oslo. Her kan du sjekke hvilken liste du bør stemme på.

Årets studentvalg er i gang og den neste uken skal de ulike listene kjempe om studentenes gunst.

Men hvem skal man egentlig stemme på? Radikale Venstrealliansen eller konservative Blå Liste? Sosialdemokratene i A-lista eller kanskje populistiske Gjestelista? Valgene er mange, men det er kanskje ikke like lett å skille listene fra hverandre.

Derfor har Studentparlamentet ved Universitetet i Oslo laget en valgomat for å gjøre valget litt lettere.

Har du bestemt deg allerede? Her stemmer du

Her kan du sjekke hvilken liste du er mest enig med. I tillegg kan du lese mer om de ulike listene på slutten av valgomaten. Studentpolitikerne har til og med laget en engelsk versjon slik at også internasjonale studenter skal bli opplyst.

Klikk på lenken for å komme til den norske versjonen: Studentvalget 2017 – Valgomat

English version: Studentelection 2017 – Valgomat