Storfavoritt: Etter valgkomiteens innstilling har Hans Christian «HC» Paulsen meget gode sjanser til å bli ny leder av NSO. Arkivfoto: Adrian Nielsen
Storfavoritt: Etter valgkomiteens innstilling har Hans Christian «HC» Paulsen meget gode sjanser til å bli ny leder av NSO. Arkivfoto: Adrian Nielsen

Hans Christian Paulsen er innstilt som ny leder av Norsk studentorganisasjon

NSOs valgkomite vil at studentleder ved Universitetet i Oslo, Hans Christian Paulsen, skal bli Norges mektigste student.

Nok en gang ligger det an til at en Oslo-student skal bli leder av Norsk studentorganisasjon (NSO).

Etter at Hans Christian Pausen lanserte sitt kandidatur for en drøy måned siden har han vært gjennom en beinhard valgkamp mot de to andre lederkandidatene: Mats Johansen Beldo og Pål Adrian Ryen.

Nå har organisasjonens valgkomite innstilt Paulsen noe som gjør han til en stor favoritt før det hele skal avgjøres på NSOs landsmøte 24.-26. mars.

– Jeg er veldig, veldig glad! Det har vært en tøff og grundig prosess og jeg er veldig fornøyd med å bli innstilt av valgkomiteen, sier Hans Christian Paulsen til Universitas.

– Hvor sikker er du på å bli valgt nå?

– Man kan aldri være sikker på noe som helst. Men valgkomiteen er helt tydelig i sin innstilling. Nå må jeg bare holde fokus inn mot landsmøtet og fortsette å være tydelig på mitt prosjekt. Så går det som det går.

HC Paulsen letter på sløret: Avslører sin tre verste sider

Derfor ble han leder for studentparlamentet: -Jeg pleier å få gjennomslag

Dette er hans argeste konkurrenter: Mats Johansen Beldo og Pål Adrian Ryen