Mistenker rumpeldunk-ran på Blindern

Utstyr tilhørende OSIs Rumpeldunkklubb på Blindern er sporløst forsvunnet. De mistenker vanlig gompe-tyveri, og ikke sort magi.

Smygard på ferde?: Rumpeldunkklubbens dyre treningsutstyr er sporløst forsvunnet.
Smygard på ferde?: Rumpeldunkklubbens dyre treningsutstyr er sporløst forsvunnet.

Mye er fortsatt uklart om hvor det dyrebare treningsutstyret har blitt av.

Utstyret forsvant fra lageret en gang i tidsrommet mellom 16. desember og slutten av januar. Nå håper Rumpeldunk-spiller Jakob Benjamin Lenz at tyven leverer utstyret tilbake. Han er styreleder og trener for quidditch-laget og i forrige uke hang han opp en lapp der han understreker at dette er OSI Rumpeldunks eiendom.

Kan være internt kupp

–⁠ Det er to muligheter. Det kan ha vært noen uvedkommende som har kommet seg inn i lokalene våre for å stjele utstyret. Eller kanskje er det et OSI-medlem som ikke visste at utstyret tilhører oss som har tatt det, sier han til Universitas.

–⁠ Kan du utelukke at interne medlemmer har stjålet utstyret?

–⁠ Foreløpig vet vi ingenting, sier han.

Dyrt utstyr

Rumpeldunkklubben ble opprettet høsten 2014 og har forløpig kun omlag 16 aktive medlemmer. Tapet svir derfor på klubbens lommebok. Klubbens talsmann Lenz forteller at treningsutstyret har en samlet verdi på 1200 kroner.

–⁠ Mesteparten av pengene våre kommer fra dugnadsarbeid, så vi har ikke så mye penger. Utstyret vårt er også ganske dyrt sammenlignet med andre sporter, slik som fotball.

Foreløpig har Lenz ikke mottatt noen tips om hvor utstyret har tatt veien.

–⁠ Du er den første som har ringt, sier han.

Vet du noe? Trener Jakob Benjamin Lenz kan kontaktes på telefonnummer 484 60 926.