Universitas søker annonseselgere på deltid

Liker du å selge? Vil du være med å styrke økonomien til Norges største studentavis, samtidig som du kan tjene på det selv? Søk stillingen som annonseselger hos Universitas!

Vi er ute etter person som liker menneskelig interaksjon, og som aktivt kan innhente annonsemateriell til avisen. Din jobb vil være å bygge opp en egen portefølje samarbeide tett med avisens grafiske avdeling og innhente nye annonsører.

Gode salgs- og kommunikasjonsevner kreves, og du må kunne jobbe selvstendig. Utdanning innen salg eller markedsføring er en fordel, men kan erstattes av god driv og erfaring fra lignende arbeid.

Spørsmål om stillingen rettes annonseansvarlig Geir Dorp (telefon 22 85 32 69) eller daglig leder Louise Faldalen Prytz (telefon 22 85 33 36).

Send en kort søknad og CV til l.f.prytz@universitas.no. Merk søknaden med «annonseselger».

Søknadsfristen er 6. mai 2015.