Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Tvinger russarane til patriotisme

Forholdet mellom Russland og Vesten er kjøligare enn på lenge. Heime legg russiske styresmakter stadig nye planar for å oppdra ungdommen til å verta gode patriotar.

– Hvis du mener du er bra nok, er du ikke best

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener det er for lite koordinering i universitets- og høyskolesektoren. Nå ønsker han tettere samarbeid.

Mpho Tutu fulgte i sin fars fotspor da hun gjestet Universitetet i Oslo:

– Fred mellom mennesker handler om fred med seg selv

Studentparlamentsleder Marianne Andenæs håper studentene vil la seg inspirere av Tutu.

Slutt på tyske skolepenger

Fra og med høstsemesteret vil ingen studenter i Tyskland måtte betale skolepenger.

Akademikerne om UiOs likestillingsplan:

Mener seksuell trakassering er et sidespor

Akademikerne-UiO mente at seksuell trakassering fikk en for fremtredende plass i Universitetets nye handlingsplan for likestilling og kjønnsbalanse.

Kronikk:

Publiseringskarusellen

Publisering av akademiske artiklar er tungvint og tidkrevjande grunna fagfeller som manglar tid og kompetanse. Dagsform og personlege kjepphestar pregar tilbakemeldingane.

Mageplask for badestudiene

Nå avvikles «badestudiene». Kunnskapsdepartementets vedtak har gått hardt utover flere statlige universiteter og høyskoler som tilbyr studier i eksotiske land. Blant disse er Høgskolen i Nesna.

Norske, konservative studenter reiser fra Oslo til Edinburgh:

Kjemper mot skotsk uavhengighet

– Svært overraskende, mener ekspert.

Se video:

Studentkorps kuppet Kulturnatt

Forfjamselse overtok salen da Det juridiske fakultets studentorkester bidro med et uventet innslag under Oslo Kulturnatt.

Skotsk akademia:

Frykter store forskerkutt

Torsdag stemmer skottene over om de skal løsrive seg fra England. Uavhengighet vil la skottene ta grep om utdanningssystemet, men akademia frykter store forskerkutt.

Flere saker fra nett »

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.