Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Politihøgskolen bevæpner ansatte

Fra og med mandag vil enkelte ansatte ved Politihøgskolen (PHS ) underlegges midlertidig bevæpning.

Teknologi truer tradisjon i Ecuador

Høyteknologiske universiteter og en tiltakende oljeutvinning legger stadig hardere press på urbefolkningen i Ecuador.

Nesten 1 av 3 studenter forsker lite

29 prosent av studentene deltar i liten grad i forskning i utdanningen sin. Norsk studentorganisasjon mener studentene bør få delta mer.

HiOA vil bruke 3 til 5 millioner på hodejegere

Mange av Høgskolens faglige ledere har kontrakter som går ut de nærmeste årene. Derfor skal skolen nå bruke flere millioner kroner på å sikre seg hodejegerhjelp.

Min studietid:

– Hvis han ser en nordmann, så skal nordmannen skytes

Urix-programleder Hege Moe Eriksen reiste til Ramallah for å lære seg arabisk samme dag som karikaturtegningene av profeten ble publisert. Redningen ble å si at hun var islending.

UiO slipper unna sammenslåingskravet

Kunnskapsdepartementet ønsker to store profesjonsutdanningsinstitusjoner på Østlandet.

Jubler for skolepengeskroting

Regjeringen har i dag blitt enige om å droppe forslaget om skolepenger for studenter utenfor EØS-området. – En stor dag for studentene, mener leder for Velferdstinget Kaia Marie Rosseland.

– Ei klår og offensiv satsing på studentane

Studentleiarane er godt nøgde med at regjeringa går inn for å byggja 2000 nye studentbustader neste år. Det er fleire enn nokon gong tidlegare.

Statsbudsjettet 2015:

Ikke studieavgift for utenlandske studenter

Regjeringen dropper forslaget om skolepenger for studenter fra utenfor EØS.

Flere saker fra nett »

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.