Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Mageplask for badestudiene

Nå avvikles «badestudiene». Kunnskapsdepartementets vedtak har gått hardt utover flere statlige universiteter og høyskoler som tilbyr studier i eksotiske land. Blant disse er Høgskolen i Nesna.

Norske, konservative studenter reiser fra Oslo til Edinburgh:

Kjemper mot skotsk uavhengighet

– Svært overraskende, mener ekspert.

Se video:

Studentkorps kuppet Kulturnatt

Forfjamselse overtok salen da Det juridiske fakultets studentorkester bidro med et uventet innslag under Oslo Kulturnatt.

Skotsk akademia:

Frykter store forskerkutt

Torsdag stemmer skottene over om de skal løsrive seg fra England. Uavhengighet vil la skottene ta grep om utdanningssystemet, men akademia frykter store forskerkutt.

Ny rapport viser at internasjonale rangeringer ikke gagner norske universiteter:

– God plassering ikke noe å juble for

Ny daglig leder i DNS

Administrativ leder Thomas Evensen for Det akademiske kvarter i Bergen blir Studentersamfundets nye daglige leder i november.

Vil gjøre 22. juli til europeisk minnedag

PACE-president Anne Brasseur og stortingspresident Olemic Thommessen støtter «Stopp hatprat»-kampanjen. Nå håper de at 22. juli kan bli den europeiske dagen for hatkriminalitetsofre.

Rådyre studiedestinasjoner skaper pengeproblemer for foreldrene.

Her er det dyrest å studere

Pårørende støtter forslag om europeisk minnedag

– Vi ønsker å gi beskjed til «Stopp hatprat»-kampanjen at vi støtter forslaget deres hjertelig, sier Trond Blattmann.

Samler inn penger i kampen mot norske myndigheter

De iranske NTNU-stipendiatene vil gå rettens vei mot UDI og Utlendingsnemnda, men først trenger de penger.

Flere saker fra nett »

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.