Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Debattmøte

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Dette er den nye studentlederen ved HiOA

Christoffer Storm Tiller Alsvik skal fylle Tord Øverlands sko.

Et valg uten alternativer er ikke et valg.

Politisk pantomime

Å ha «politiske» lister i studentparlamentet er lite annet enn skuespill – et teater som har gått for tomme hus alt for lenge.

Opera for folket

Dido + Aeneas er en morsom, eksperimenterende opera som er vel verdt et besøk.

Høyesterett vil behandle fuskedom

Ankeutvalget i Høyesterett har bestemt at anken i fuskesaken mot en tidligere jusstudent skal behandles i landets øverste rettsinstans.

Anmeldelse:

Følelsesballetten

Det er ingenting å utsette på kvaliteten til Balletguttene, og det er så absolutt rom for en oppfølger.

Blokadebølge i Danmark

Studenter fra bevegelsen «Et andet universitet» har innført blokade ved tre av Danmarks universiteter.

Lerøen ny NSO-leder

Therese Eia Lerøen tar over som leder for Norsk studentorganisasjon etter Anders Kvernmo Langset.

Bygg din egen studentpolitiker

Er du ikke fornøyd med de som stiller til valg som studentledere? Fortvil ikke, nå kan du bygge din helt egen kandidat.

London-universitet vant over egne studenter i retten:

– Går mot vår fundamentale rett til å protestere

University of the arts London trakk egne studenter for retten, etter nesten én måned med okkupasjon.

IS-sympatisører hacket studentfestival

Tirsdag kveld ble folk som forsøkte å gå inn på nettsidene til den studentdrevne filmfestivalen Dokfilm møtt med et budskap om at alle som motsetter seg IS vil ende på kirkegården.

Flere saker fra nett »

Annonse

Konserter på Norges Musikkh&oring;gskole.

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr