Best på pensum
Lynraskt internett!

Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Uka Oppsummert

Kunnskapsministeren vil legge ned høgskolene i Nord-Norge, flere forskere føler seg sensurert av UiO og en nervøs student i Danmark utløste full terror-alarm. Vi har oppsummert uka for deg.

Rasar mot «Mikke Mus-system»

Universitetet i Oslo har fått nytt e-postsystem. «Ineffektivt og barnsleg», seier universitetslektor i informatikk. «Vellukka og effektivt», meiner IT-sjefen.

Får pungshotte-kritikk

Under fadderuka på NHH ble ferske studenter bedt om å drikke tequila fra punger og slikke krem fra nakne kropper.

Amerikanske universiteter:

Sikter seg inn mot forsvarspenger

Amerikanske universiteter bruker årlig flere hundre millioner lobbydollar for å få jobbe for forsvarsdepartementet.

Uka oppsummert

Europeiske kvinner utvikler seg mer enn menn, UiO får Shanghai-69, penistøy provoserer HiOA-rådgiver og internett nærmer seg kanten av stupet. Vi har oppsummert uka for deg.

Lærebokforfattere beskyldes for å plagiere plagiat

En professor på det amerikanske Miami Dade College anklager kolleger for å ha plagiert forklaringen av ordet plagiat.

Se video fra årets studieåpning på UiO, HiOA og BI:

Slik var årets studiestart

Uka oppsummert:

Studentsommeren oppsummert

HiOA jubler for studentombud, Nina Witoszek er skeptisk til slike nymotens Internett-greier og Dalai Lama gjør det han kan for å stresse den norske regjeringa. Vi har med andre ord oppsummert sommeren.

Han er Høgskolens favorittforeleser

Årets foreleser på HiOA blander tørrvittig humor med vaniljeis og engasjement.

Akademisk superstjerne langer ut mot Norge i video:

– Stopp diskrimineringen av iranske studenter!

Iranske studenter bør ha alle muligheter til å ta utdanning i Norge, mener professor Noam Chomsky.

Flere saker fra nett »

Annonse

Kirkens SOS - Trenger du noen å snakke med?

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.