Annonse

Akademika: best på pensum.

Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Gjenåpner Hvelvet

Første nyttårsdag fosset 6000 liter vann inn i Hvelvet studentpub. På torsdag er de endelig klare til å åpne igjen.

Total Universitas-frifinnelse

PFU-klage mot Universitas ble avvist på alle punkter. – Artikkelen er et solid arbeid og godt innenfor presseskikken, sa PFU-leder Alf Bjarne Johnsen.

Test deg selv:

Hvem er hvem i kunnskapsnasjonen?

Kun én av fire vet hvem kunnskapsministeren er. Hvor godt kjenner du aktørene i kunnskapsnasjonen Norge?

Flere danske studenter søker psykisk hjelp

Tendensen med at flere og flere studenter opplever psykiske plager er ikke unik for Norge. Også i Danmark søker flere nå hjelp for å mestre studiehverdagen.

Dårligere jobbutsikter for ingeniørstudenter

Arbeidsledigheten blant nyutdannede ingeniører har doblet seg i løpet av ett år.

Lite kunnskap om kunnskapsministeren

Kun én av fire svarer «Torbjørn Røe Isaksen» på spørsmål om hvem som er kunnskapsminister.

Vil ikke si hvordan skolepengene brukes

Higher Education Price Index vil vite hvordan britiske utdanningsinstitusjoner bruker pengene sine, men få svarer.

Dette er de mest internasjonale universitetene i verden

Ingen norske institusjoner fant veien inn på lista over de 100-beste.

De 14 beste bildene fra 2014

Vi har samlet sammen det vi mener er de beste bildene fra Universitas’ fotografer i året som gikk.

Mener regjeringa har glemt kvaliteten

NSO mener at regjeringa i sitt arbeid med å reformere høyere utdanning helt har glemt å snakke om den faktiske kvaliteten på utdanninga. Strukturmeldinga handler om kvalitet, svarer Høyre.

Flere saker fra nett »

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.