Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Mener Kandidatundersøkelsen motbeviser mastersyken:

– Viser at tesen ikke stemmer

De med master kommer raskere ut i jobb, får oftere fast stilling, tjener bedre og har mer utdanningsrelevant jobb, viser ny undersøkelse.

Melding hjem fra Libanon:

En dårlig spøk

Norge åpner for 1000 syriske flyktninger i 2015. Libanon har tatt i mot nesten to millioner allerede.

Kandidatundersøkelsen 2014:

Åtte av ti er i jobb etter UiO-studier

Mange UiO-studenter får seg fast jobb, men det er fremdeles mennene som tjener mest.

Økonomimastere får for høye karakterer, slår ny rapport fast:

BI og NHH gir flest A-er og B-er

85 prosent av alle masteroppgaver i økonomi har de siste åtte årene fått karakteren A eller B, men SBIO-leder Espen Haugen synes ikke BI er for snille.

Utestenger rundt 150 fra høyere utdanning

Nytt register gjør det vanskeligere for juksere å snike seg til utdanning.

Gjør helomvending om sykepenger

Regjeringen vil likevel ikke heve grensen for hvor mye du må tjene for å få sykepenger.

Danmark utdanner for få leger:

Vil mangle 5500 leger i 2035

– Norges manglende utdanning av helsepersonell gjør at vi tapper leger fra land som trenger det selv, sier Norsk medisinstudentforening.

Skolepenger kan ramme 1700 studenter

Internasjonale studenter må betale 100 000 kroner hver i skolepenger, om det skal dekke inn kuttene regjeringa har foreslått for høgskoler og universiteter.

Regjeringen vil heve grensen for sykepenger

– Målrettet angrep på studenter, mener SU-leder.

400 000 demonstranter:

Marsjerte for klimatiltak

Verdens største klimademonstrasjon krevde handling av verdens ledere. I spissen gikk studentene.

Flere saker fra nett »

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.