Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Jubler for skolepengeskroting

Regjeringen har i dag blitt enige om å droppe forslaget om skolepenger for studenter utenfor EØS-området. – En stor dag for studentene, mener leder for Velferdstinget Kaia Marie Rosseland.

– Ei klår og offensiv satsing på studentane

Studentleiarane er godt nøgde med at regjeringa går inn for å byggja 2000 nye studentbustader neste år. Det er fleire enn nokon gong tidlegare.

Statsbudsjettet 2015:

Ikke studieavgift for utenlandske studenter

Regjeringen dropper forslaget om skolepenger for studenter fra utenfor EØS.

Statsbudsjettet 2015:

Lover 500 studentboliger ekstra

I budsjettforhandlingene skal regjeringspartiene og støttepartiene ha blitt enige om å øke antallet studentboliger de skal bygge i 2015 til 2000.

Flere arrestert i demonstrasjon mot skolepenger

Flere tusen britiske studenter demonstrerte onsdag mot skolepengene de mener setter dem i gjeld for resten av livet.

– De beste drar og kommer ikke tilbake

Studentene ved BirZeit-universitetet på Vestbredden må kjempe mot både palestinske og israelske myndigheter. – BirZeit er som en mini-versjon av Vestbredden. Universitetet brukes som en pekepinn på hva som skjer ellers i samfunnet her, sier jusstudent Amal Awad.

Universitets- og høgskolesektoren bytter fra Netcom til Telenor:

Vet ikke hvor mye ny telefoniavtale vil koste

UiO-ledelsen stoppet whiskysmaking

20 av 60 påmeldte trakk seg da whiskyen ble erstattet med øl under Skotsk aften.

HiOA forbyr niqab på alle helsefaglige studier

Høgskolen i Oslo og Akershus vil legge ned forbud mot bruk av ansiktsdekkende plagg ved alle sine helseutdanninger. Kunnskapsministeren håper flere følger etter.

MF-professor mener han har varme hender

– Jesu helbredelser trenger ikke stå i motsetning til det vi vet om naturlovene, sier Jan-Olav Henriksen, professor ved Menighetsfakultetet.

Flere saker fra nett »

Velg Canada

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.