ProjectOsloRegion

Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Europarådets parlamentarikerforsamling stemte tirsdag ja til forslaget om å gjøre 22. juli til europeisk minnedag.

Stopp hatprat: – Dette er noe Europa ønsker

Melding hjem fra Hong Kong:

Demokrati med bismak

Demokratiaktivisten Alan Wong sier at dersom valget i Hong Kong var som en meny på restaurant, ville det bli som om man kun kunne velge kylling, kylling eller kylling. Hva gjør man da om man ikke vil ha kylling?

Vurderer kunstuniversitet i Oslo

Flere av utdanningsinstitusjonene i Oslo diskuterer muligheten for slå seg sammen til et nasjonalt kunstuniversitet.

Studenter i USA tyr til sosiale medier for å finansiere studiene:

– Det motsatte av The American Dream

Tvinger russarane til patriotisme

Forholdet mellom Russland og Vesten er kjøligare enn på lenge. Heime legg russiske styresmakter stadig nye planar for å oppdra ungdommen til å verta gode patriotar.

– Hvis du mener du er bra nok, er du ikke best

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen mener det er for lite koordinering i universitets- og høyskolesektoren. Nå ønsker han tettere samarbeid.

Mpho Tutu fulgte i sin fars fotspor da hun gjestet Universitetet i Oslo:

– Fred mellom mennesker handler om fred med seg selv

Studentparlamentsleder Marianne Andenæs håper studentene vil la seg inspirere av Tutu.

Slutt på tyske skolepenger

Fra og med høstsemesteret vil ingen studenter i Tyskland måtte betale skolepenger.

Akademikerne om UiOs likestillingsplan:

Mener seksuell trakassering er et sidespor

Akademikerne-UiO mente at seksuell trakassering fikk en for fremtredende plass i Universitetets nye handlingsplan for likestilling og kjønnsbalanse.

Kronikk:

Publiseringskarusellen

Publisering av akademiske artiklar er tungvint og tidkrevjande grunna fagfeller som manglar tid og kompetanse. Dagsform og personlege kjepphestar pregar tilbakemeldingane.

Flere saker fra nett »

evalueringsportalen

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr

Billån
Billig billån Søk billig lån til bil via Billån.no Sammenlign beste billån fra flere banker og få svar på dagen.