Annonse

Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Siktet for drapsforsøk:

NTNU-student angrep mann med saks

Den iranske gjerningsmannen er selv livstruende skadet, men politiet vet ikke hvor skadene stammer fra.

Løsning på Påskejakta

Her er løsningen på vår Påskejakt.

Sensuren blir blind for alle

Kunnskapsdepartementet har foreslått at alle utdanningsinstitusjoner skal praktisere blind sensur. UiO er blant institusjonene som må gå bort fra sin åpne ordning.

Veka oppsummert

Ein student gir juling på proffnivå, medan fleire hundre protesterer i Taiwan. I Oslo er det val for Studentparlamentet, og debatten om studiestøtta held fram.

Bedrer rettigheter for studentforeldre

I dag lovfestes studenter med barns rett til utsatt eksamen i forbindelse med fødsel.

Kalddusj på jus:

Slik enda kollokvie-møtet

Då Kirsten Kvalø og kollokviegruppa møttes på onsdag, vart arbeidet brått avslutta av ein stor dose kjølevæske i nakken.

Han blir den nye studentsjefen

Anders Kvernmo Langset vant lederduellen mot Gabrielle Legrand Gjerdset, og blir den neste lederen i Norsk studentorganisasjon.

Gir makta tilbake til studentene

Den rødgrønne regjeringen innskrenket studentenes makt i studentsamskipnadene. Nå skal den borgerlige regjeringen reversere vedtaket.

Uka oppsummert

Hans Olav Lahlums eksamensråd, hvorfor man ikke skal sammenligne Putin med Hitler og hvordan få gratis penger. Vi har oppsummert uka for deg.

– En opplagt kandidat

Den russiske matematikeren Yakov G. Sinai får årets Abelpris og seks millioner kroner i prispenger. – Det virker som beslutningen har blitt godt mottatt, sier komitélederen.

Flere saker fra nett »

Forbrukslån
OPP Finans Forbrukslån OPP Finans anbefaler deg å være forsiktig med bruk av kredittkort og forbrukslån. Eff.rente 17%, 65.000kr o/5 år, etabl.geb. 825kr, totalt: 94.478kr