Annonse

Her stemmer du i studentparlamentsvalget på UiO

Studentparlamentsvalget ved UiO pågår nå. Stem her!

Her kan du lese om de forskjellige listene som stiller til valg, og hva som er viktigst for dem.

Annonse

Ingen kommentarer

Forhåndsvisning

Felt merket med * er obligatoriske.

Formateringskoder

**feit**
Gjør teksten feit
*utheving*
Uthever teksten
[ordbok](http://s0.no/1/)
Lager lenka ordbok
> Tekst
Siterer teksten

Skriver du inn epost-adresse, får du epost ved svar. Adressa blir ikke publisert.

Sett deg inn i våre debattregler før du skriver en kommentar.

10 siste saker i nett

Kaster seg over UiO-MOOC

Over 6000 studenter har meldt på UiOs første internasjonale MOOC, hvor de blant annet har fått med Gro Harlem Brundtland og Stanford University på laget.

Gikk fra B til stryk

Mens en student gikk fra B til stryk, gikk en annen fra D til A etter å ha klaget på karakteren.

Se video fra «Fredens ring»:

– Dere har brutt en ring av frykt

Universitetsrankingbyrå ble hacket av radikale islamister:

– Kunne også skjedd ved UiO

Hackere endret rekkefølge på universitetsranking og la ut støtte til radikale jihadister. Det kunne like gjerne skjedd mot UiO, mener Universitetets sjef for IT-sikkerhet.

Stadig flere studenter uten bolig

Regjeringen gir støtte til 348 nye studenthybler i Oslo, som er ny rekord. Likevel står flere studenter uten bolig enn før.

Prestisjestøtte til UiO-forskere:

«Kan sammenlignes med å delta i VM og vinne»

Håver inn på ekteskap

Tyrkiske studenter gifter seg i hui og hast i håp om å motta 30 000 kroner fra staten. President Erdoğan ønsker seg babyboom.

Stortinget stemte fram endring i Samskipnadsloven:

Gir makta tilbake til studentene

Torsdag stemte flertallet av stortingsrepresentantene for å gi kontrollen over studentsamskipnadene tilbake til de valgte studentrepresentantene.

Høy studiegjeld kan påvirke din psykiske helse:

Kan føre til stress og økt risiko for depresjoner

Høy studiegjeld kan vært svært uheldig for den mentale og fysiske helsen, ifølge ny amerikansk studie.

Sør-afrikansk studentråd:

Krever at jødiske studenter utvises

På et sør-afrikansk universitet krever studentrådet at israelske studenter forlater skolen dersom de ikke støtter Palestina.

Flere saker fra nett »