Danseskolen: En av dette årets satsinger er reportasjer integrert i avisen. Her fra en av dem: Piruetter og prestasjonspress.
Danseskolen: En av dette årets satsinger er reportasjer integrert i avisen. Her fra en av dem: Piruetter og prestasjonspress.

Hvor ble det av magasinet?

Med litt mindre penger i kassa føyer Universitas seg inn i rekken av norske medier som er tvunget til å trimme budsjettet. Vi ser på det som en mulighet, og den ser du her.

Det hviskes ikke lenger om dårlig økonomi i Medie-Norge, det nærmest skrikes. Som studentavis skulle en tro at vi ikke måtte bry oss om at giganter som VG og Aftenposten spinker og sparer, men der tok vi feil. Litt mindre å rutte med for Norges største studentavis er dog bare én av grunnene til den nye reportasjesatsingen.

For omlegging byr på muligheter, og Feature-seksjonen er født. Her vil du finne den samme gode journalistikken som du tidligere har funnet i vårt månedlige magasin, bare oftere. To til tre ganger i måneden kan du lese portretter, dyptgående reportasjer og interessante essays som skal krydre denne studentavisen med noe av det vi er mest stolte av: de menneskelige historiene.

Og slapp av! Magasinet som egen utgave er heller ikke borte for alltid. Vi sikrer at du kan ta med deg et eget magasin og lese ved siden av kvikklunsjen og appelsinen i skisporet gjennom påskeferien, og gir deg en fullspekket utgave før den evige sommerferien slår inn. Mens du venter på dét anbefaler jeg å følge med i de ukentlige utgavene. For der vil du finne de samme gode historiene, bare mer tilgjengelig enn noen gang.