UNIVERSITAS erotisk novelle-konkurranse

I år arrangerer Universitas erotisk novellekonkurranse for første gang på fem år. Sjekk ut den forrige vinneren fra 2011, med tittelen Sokrates, Sokrates, Sokrates her.

Publisert Sist oppdatert

En liten svettedråpe piplet nedover pannen da jeg satte meg ned på min faste pult på lesesalen. Sola stekte bitte litt for mye for mine skjøre, dels bakfulle øyne. Det er sjeldent en god idé å lese dagen derpå, men i eksamensrushet kunne jeg ikke lure meg unna med slik en dårlig unnskyldning.

Vinn Øya-billetter: Les mer om årets konkurranse her

Jeg åpnet boka på ei tilfeldig side, og så overskrifta så altfor tydelig: Sokrates. Hadde jeg bare roet ned alkoholinntaket med fem drinker kvelden før, kunne kanskje bokstavene stått i ro, men den gang ei. Etter å ha presset meg gjennom tre linjer begynte tankene å fare, gårsdagen demret i bakhodet. Han satt på andre siden av studentbaren og sendte meg blikk hele kvelden, noe jeg svarte på med å ta i bruk det altfor klisjéaktige kroppspråket – fukte leppene usedvanlig mye, kaste så smått på hodet for å få håret til å ligge perfekt, samtidig som jeg lente meg slik at han skulle få se kroppen min fra sin beste side.

Sokrates’ forhold til Platon er basert på...

Jeg klarte ikke fokusere, begynte heller å tenke på hva som kunne skjedd kvelden før. Om jeg ikke desperat hadde prøvd å drikke meg til mot, ville han kanskje ha kommet bort til meg, tradisjonelt nok bedd meg opp på dans, og lurt hånda ned i buksene mine. Kanskje han hadde tatt meg med hjem, kanskje han hadde tatt meg med i ei bakgate... Det er lov å drømme, men ikke over filosofiboka, jeg måtte skjerpe meg. Sokrates’ forhold til Platon..., tenkte jeg, var ikke de homo- file? Jeg knisa litt for meg selv der jeg satt og innså at hjernen min var en grøt gjennomsyra av sex. Idet jeg løftet hodet for å se om noen oppdaget denne skolepikeoppførselen, så jeg ham. Han svevde bortover lesesalen som en akademisk keiser. Uten omtanke for fremtoninga mi, klarte jeg ikke fjerne blikket fra den mandige brystkassen av stål. Det var ikke lenger bare solsteken som gjorde meg varm, jeg kjente at kinnene ble helt røde. I frykt for å dumme meg totalt ut, fikk jeg snappa til meg blikket, og rettet igjen konsentrasjonen mot den dumme, uforståelige boka. Eller, jeg rettet vel heller blikket dit – konsentrasjonen lå fullt og helt på å ta seg godt ut, tankene sirkla rundt hvordan jeg skulle unngå å sikle.

Jeg gløtta så vidt over brilleglassene for å få et siste blikk av drømmen som gikk forbi, før jeg for alvor absolutt skulle begrave meg i pensum. Jeg fikk blikkkontakt. Herre- gud som det pirret i hele kroppen av det harde, sensuelle blikket han stakk meg med. Jeg ble helt skjelven og tenkte: Sokrates, Sokrates, Sokrates, hjelp meg nå!

Tårene var på kanten av øyelokket – hva foregikk? Var jeg forelska? Jeg kaldsvetta i begeistring og skremsel. Kanskje han elsker meg? Nei, Jeg måtte lese, virke normal, ikke desperat. Men det gikk ikke, hele kroppen min skalv av bakrus og kåtskap.

Jeg skvatt til da jeg kjente noen legge hånda på skulder-en min, og sa med en guddommelig mannerøst:

– Unnskyld, er det ledig her?

Jeg prøvde å stotre fram et «ja», men klarte knapt å smile og nikke, før han satt seg ned. Boken lå der og ropte på min oppmerksomhet, men jeg klarte ikke skimte ett ord, klarte bare tenke på hvordan han så ut under den blå skjorta som var kneppet opp litt for lite. Jeg måtte bare gi opp den dødfødte lesinga. Hodet mitt var fullt av småperverse tanker, fullt av mannskropp. Han kjente sikkert varmen min der han satt noen få centimeter unna meg og leste i sin egen bok. Kanskje jeg skulle spørre han om noe, for å bryte isen? Spørre noe om Sokrates? Nei, det blir for dumt.

Om det var den lille rusen som stadig herjet i hodet mitt, eller om jeg bare var desperat kåt, rakk jeg ikke å vurdere før jeg – som en maskin – førte høyrehånda under skrivepulten, mot ham. Jeg la forsiktig håndflata på låret hans, og bet meg i leppa idet jeg kjente det rykket i de stramme lårmusklene hans, men han flytta seg ikke. Uten å se bort på han, førte jeg hånda forsiktig opp mot skrittet hans. Jeg strøk forsiktig over buksesmekken, og kjente ham vokse. Alt gikk så automatisk, det føltes som en ut-av-kroppen-opplevelse. Jeg knadde forsiktig på lemmet, som fort ble hardt som stein, og kjente det ile i meg av opphisselse. Forelskelsen, eller hva det nå var, var borte; nå var jeg bare en sexmaskin som gjorde det den ville. Det bulet og dirret i buksa hans idet jeg forsiktig prøvde å runke han gjennom den stramme jeansen. Boka lå der død som aldri før, jeg lukket øynene, fuktet meg på leppene nok en gang, og nøt den store, harde penna som var i min hule hånd.

Han flyttet stolen sin litt nærmere min, og lente seg inntil øret mitt og hvisket forsiktig.

– Jeg så deg i går, og har ikke klart å tenke på annet enn å slikke hele kroppen din, siden.

Jeg var klar til å spreng-es idet han sakte men bestemt førte hånda si innenfor t-skjorta mi, lette seg fram til de bare brystvortene, og kløp forsiktig. Jeg slapp et lite sukk, og kviknet til, så meg rundt om noen observerte oss. Selv om alt foregikk under pulten, tror jeg tror noen kanskje så noe, men det hadde ikke noe å si. Jeg var en maskin, klar for alt. Han kunne knulle meg der og da på lesesalen, om han ville!

Han lente seg fortsatt inntil øret mitt som for å diskutere en komplisert pensumtekst. Han bet forsiktig på øreflippen, før han brått begynte å slikke begeistret. Tunge-pulte øret mitt så mykt og deilig at jeg nesten skrek ut i begeistring. Så trakk han til seg hånda, for så å flytte min ned tilbake til låret igjen. Alt sammen stoppet opp i meg, før jeg skjønte at han bare skulle kneppe opp buksa, og førte hånda mi ned. Jeg kjælte litt med det nytrimma håret, før jeg tok et godt tak om skaftet hans, og prøvde å bevege hånda i den trange buksa.

Han tok brått tak i blyanten han hadde liggende, og skrev på en papirbit som han prøvde å brette sammen så rolig som mulig mellom de små stønnene han ikke klarte å dempe, og la lappen ved boka mi. Jeg trakk til meg hånda for å brette den opp igjen, og før jeg visste ordet av det kneppet han igjen buksa, reiste seg opp, og haltet ut av lesesalen.

«Møt meg på handicaptoalettet».

Noe så romantisk kunne jeg ikke i mine villeste, surrealistiske, ut-av-verden-proporsjonerte, perverse tanker, tenke meg. Jeg smilte for meg selv, vurderte mulighetene mine – skulle jeg være en tøs, eller skulle jeg la han gjøre ferdig jobben selv? Jeg var så varm i trusa at jeg ikke hadde noe valg, reiste meg forsiktig, og gikk så normalt jeg klarte ut av lese- salen, ned trappa, så at toalettområdet heldigvis var folketomt, og smøg meg så inn på handicaptoalettet. Han sto der med et selvsikkert, småkvalmt smil rundt de stramme leppene. Jeg kunne se formen av kuken som presset mot buksa, og kunne ikke dy meg. Som den tøs jeg var, låste jeg døra bak meg, og kastet meg ned på kne foran ham, rev ned buksa, og lot den stive kuken klaske meg i ansiktet, før jeg slukte den. Lot tungespissen leke med pikkhodet litt før jeg tok den så dypt jeg klarte. Han la hendene bak hodet mitt og førte tempoet, samtidig som han klynk-et som den lille gutten han var. Jeg tok av meg t-skjorta, og buksa samtidig som jeg sugde og runket ham. Når jeg så satt der med munnen full av kuk, i bare trusa, tok han tak i hendene mine og løftet meg opp. Han stirret meg i øynene, og begynte å bite og slikke på brystknoppene mine, samtidig som han bestemt førte hånda mot rumpa mi, smøg fingrene under trusa og inn i sprekken. Jeg ilet av opphisselse, og skjøt rumpa ut for å la fingrene få god mulighet til å kose. Jeg lekte med den overdimensjonerte tinnsoldaten hans, og kjente alle kroppsvæsker strømme. Han gikk stadig rett på sak, og presset en finger mot hullet mitt. Jeg stønnet av kåtskap, og rev av meg trusa, med den frie hånda, slik at han skulle få fri tilgang.

Han fikk nesten sjokk da jeg lente meg inn mot øret hans og hvisket mine innerste fantasier, men han adlydte og gnidde seg mot meg idet han viklet seg rundt meg, for så legge den varme pikken i rumpesprekken mi. Jeg fuktet hånda mi, førte den mellom bena mine slik at jeg fikk tak i staken og førte det våte pikkhodet mot rumpehullet mitt. Han var nølende, men når jeg ynket kroppen som en kåt katt, og presset rumpa mot han, hadde han ikke noe han skulle ha sagt. Jeg skulle ha den kuken opp i rumpa. Han presset forsiktig, jeg stønnet og lot han trenge inn i meg. Etter hvert kom vi inn i en forsiktig rytme, og jeg følte endelig at kåtskapen fikk utløp. Støtene hans ble hardere og hardere.

Han så nok at jeg koste med meg selv, for jeg hørte ham slikke i håndflata si, bevege den mot skrittet mitt, og begynte å gni i takt med støtene. Jeg knep igjen øynene idet han tok opp tempoet, og runket meg villere og villere. Jeg kjente kuken hans begynne å rykke, og lot så mine egne, siste, hemninger falle hen. Idet han sprutet den varme sæden i rumpa mi, og jeg sprutet utover gulvet, svartnet det helt for meg i ekstase. Jeg pressa rumpa slik at kuken var helt inne og presset mot prostataen min, og så hånda hans jage den stive pikken min med sæd over hele seg.

Etter han trakk seg ut, så jeg gjennom tåken at han gikk mot vasken for å skylle av seg. Det penetrerende blikket traff meg i speilbildet, jeg kjente sexmaskina var mett, og på vei bort. Nå var det bare oss to. Sokrates og Platon.

Powered by Labrador CMS