Øl, ikke brus: En av de få tingene som skiller Anestesien fra å være en fritidsklubb er at de serverer øl istedet for brus.

Ikke akkurat Badass

Anestesien minner mest om noe mellom en klassefest og et skoleball.

Publisert Sist oppdatert

*Stemning 3:*

  • Før kl 22.00 er det så tafatt at ordet kleint får en helt ny betydning. Stemningen steg i takt med alkoholnivået og når konsertene endelig starta var det hæla i taket. På medisinstudentskalalen, vel og merke.

*Lokale 3:*

  • En av de få tingene som skiller Anestesien fra en fritidsklubb er at de har bardisk i stedet for kiosk. Røde plasstoler, kjellerinventar og folk rekende i gangene ved toalettene er noe av det lokalet har å by på.

*Sjekking 4:*

  • Pene mennesker, hyggelige mennesker, men få morsomme mennesker. Sjekkemulighetene er på topp hvis målet er å bli samboer, helst innen neste uke, og bli et av de parene som trener sammen.

«Dette er de slemme gutta på medisin, de som skal pule seg gjennom studiet. I’m gonna bang all the nurses synger de, skjønneru? Disse gutta liker PUNK!»

Jeg gir dere Anestesien, den realtivt nyåpnede puben til medisinstudentene. Du trodde kanskje sitatet var hentet fra en norsk film? Feil. Det er liret ut av den selvutnevnte manageren til bandet BioBastard, medisinbandet som har kommet helt fra Bergen for å spille på Anestesien. Med hitene «Motherfucker at the hospital» «Healthpunk saved my life » og «10 inches long» får de jentene med perleøredobber til å dåne og gutta med bergansjakker til å klaske nevene mot hverandre. «Dette er badass!»

Nå vel. I tillegg til Bergensbandet er bildene av menneskeorganer det drøyeste du finner på Anestesien. Organer som kunst og et fagutrykk som pubnavn? Dette må være en pub med selvironi. Feil igjen.

For aller mest minner Anestesien om noe mellom en klassefest og prom night. Perleøredobbene står og fniser i klynger og håper at de eldre hunksa av noen bergansjakker skal komme bort og sjekke pulsen. Det yngler av passe pene mennesker som spiller passe bra musikk mens de snakker om noe passe interessant. Om du noen gang har lurt på hvordan en verden bestående av genmanipulerte mennesker ser ut, trenger du ikke dra lenger enn til Rikshospitalet.

Dersom du mot formodning ønsker å prøve deg på dette klientellet, anbefales det å legge igjen humoren hjemme. De skjønner nemlig ikke fleip. Snakk heller om turnuslegene på TVnorge. Eller om sølvsverdet som ligger ved baren, da får du høre en sykt spennende historie om hvordan de stjal – ja seriøst stjal, sverdet fra realistforeningen og nå bruker sverdet til å døpe flittige medisinstudenter ellerno.

Sarkasme til side. Jeg tviler ikke på at lysluggene koste seg glugg i hjæl da det lokale bandet The Anesthetics ga et fullstappet Anestesien den evigunge strofa «who are you gonna call, ghostbusters!» ved midnatt.

Det var også da Askepott resignerte og knøyt løpeskoa for å la prinsene og prinsessene feste slik de nok gjør det best. For seg selv.

Og jeg lover deg – når du kommer deg ut, etter uttallige mislykkede forsøk på å blende inn i det bakteriefrie Anestesien – aldri har du hatt så lyst på en røyk som da.

Powered by Labrador CMS