Under lupen

Magasinet setter i disse førjulstider fokus på vintrete og julete trender i studenthverdagen.

Donut

Forrige måneds vinner er en klissete kjenning. At jeg var så skrubbsulten at jeg glupska i meg hele på null komma niks var a: en fordel. Det smakte superstrålende herlig. I alle fall til siste biten, for b: da ble jeg kvalm, ordentlig kvalm. En hel halv time etterpå forsøkte jeg strengt å fokusere på barnesangen «en smultering, en smultering, det er et hull med deig omkring. Jeg forsøkte å fokusere på hullet, altså.

Juleøl

Ja, dette er ingen Double Ice. Enda vi testet vanlig «butikkjuleøl«, var dette i sterkeste laget for sarte ganer. Det verste med juleøl er, i tillegg til maltsmaken som biter seg fast, fargen. Den minner om den suppa man samler sammen fra skvettene etter gårsdagens nachspiel, inklusive sneiper og Cuba Libre.

Engler i snøen

Engler i sneen har sin egen sang, synger Jonas Fjeld. Det er sant, man får lyst til å synge, høyt, av å lage engler i snøen. Jippi, dette er gøy! Det er så fint at det ikke gjør noe om medstudenter titter forundret og litt oppgitt ned på deg der du ligger. En absolutt favoritt! Sett i gang, du vet aldri hvor lenge snøen bli liggende!