VANDRENDE MINNEBANK: Pål Rolland digger detaljer og alle har de en historie. Han tar en bachelor i sosialantropologi ved UiO. Jakken er i favorittfargen og er kjøpt på tilbud i Sverige da Rolland bodde der, pannebåndet har bror heklet, skjerfet er fra Cusco i Peru, t-skjorten har 80-talls look, dinglende på jakka finner man små minner, buksa er en Lee kjøpt med hull, Adidas-skoene er handlet på Stress, beltet er fra H&M; og Headcandy-solbrillene er fra en jobb på Quarten.

Campusmote

Publisert Sist oppdatert
DIAMANTBLOMST: Skinnhansker med et lite anstrøk av luksus.
SHOPPING I KINA: Arash Saidi studerer kinesisk på bachelorniva. Han har selvsagt vært i Kina og tok tydeligvis med seg ett par plagg hjem. Jakken med «pels» på er kjøpt i en bruktbutikk på Bislet fordi han trengte noen varmt og fordi den er kul, t-skjorta med Panda på og den stripete jakken fra ett marked i Bejing, det samme er skoene, buksen er en Levis kjøpt ny og beltet er fra mamma’n til kjæresten.
ASPIRERENDE ADVOKATER: Kristel Juriloo er i gang med 2. avdeling på jus, hun har ett såkalt «pencil skirt» og en mohair-genser, begge fra Benetton, støvlene husker hun ikke hvor hun fant. Julie Sara er på 1.avd. Hun har ekte Dolce & Gabbana-solbriller, en gave fra mamma, jakken er kjøpt på Mango, beltet på jakken hører egentlig til ett Zara-skjørt, buksen er av merket April 77 kjøpt på Voga, skoene er ekte Gucci og vesken er en Bricks.
PÅSKEFJELLET NESTE: Den røde anorakken lyste lang vei mot oss. Beate Sletvold Øistad tar tverrfaglige kjønnsstudier ved HF og er en fargerik dame. Skjerfet har hun funnet hjemme hos mamma, jakken er ett funn fra et byttemarked arrangert av Fremtiden i Våre Hender. Øistad liker både fargen og formen godt, sokkene matcher tunikaen og bootsene er kjøpt nye, men har fått en fin slitt hærstøvel-stil.
TYPISK NORSK: Anorakk til hverdags er en god ide.
BEVISST: Rolv Mørk tar 4. avdeling på jus. Han overlater intet til tilfeldighetene. Her er det gjennomtenkt match i farger og stil. Med et smykke som bryter det hele, men som derfor passer perfekt. Skjerfet er handlet på Kastrup Flyplass, skjorten og genseren er fra Peak Performance, kjedet er fra mamma som fant det på Folkemuseet, den lange dressjakken/frakken og buksen, begge med pinstripes, er fra Zara, beltet er en Bertoni og skoene er kjøpt på Nilsson.
KLASSIKER: Solbrillene er kjøpt i en egen Ray Ban-butikk i Barcelona.
VÅGAL: Her har du en dame som vet hvordan hun vil ha håret. Silje Arntzberg er utdannet frisør og har nylig gått fra helt hvit manke til en palett fra svart, via mørk fiolett, orange og rosa. Jakken er en Fila kjøpt på salg, skjerfet er fra H&M;, skjorten og leggingsene er fra Gina Tricot, hettegenseren er funnet på Stress, buksen er en gammel favoritt fra H&M; og bootsene er fra Bianco.
KONTRASTER: Legg merke til øredobbene. Fin kontrast til både jakka og håret.
SOBER I SKINN: «Det er ikke så viktig hva man har på seg, men om personligheten din skinner gjennom», sier Eugenia Johansen som studerer statsvitenskap på bachelornivå. Med sin nedtonede stil, klassisk og rocka på en gang, og med et ansikt nær uten sminke, synes hun likevel godt i gatebildet. Jakken er en gave fra mamma, genseren er fra London, vesken er kjøpt på Mango, tights er et yndlingsplagg fra Gina Tricot, støvlene er fra en av de mange skobutikkene i Grensen.
GRAFISK. Mønster-kræsj som funker.
PULSVARMERE: Ett hett tips: disse er billige, er fra Quo Vadis på Løkka og finnes i alle regnbuens farger.
FANTASTISK SKJERF: Camilla Krogli Hansen er informasjonskonsulent på Kunsthøyskolen (KhiO). Hun har ett skjerf som er funnet på ett bruktmarked i Moss, og opprinnelig kjøpt i Russland på 80-tallet. T-skjorten er fra H&M;, ulljakken er ett funn fra Companys, buksen er fra Fretex og av merket Fuzzy, støvlene er ekste Lapikas kjøpt i Mo i Rana laget etter 70-tallsoppskriften, hjerte-kjedet er en gave fra kjæresten.
FARGER OG FORANDRING: Chimen Darbandi tar en bachelor i sosialantropologi ved UiO. Hun liker farger og fornyelse. Jakken er kjøpt på H&M;, Buksene er av merket Pepe Jeans, skoene er fra Lille Vinkel, smykkene er kjøpt i London og håret har nylig fått rosa striper.
DINGELDANGEL: Hjertet er fra kjæresten i Lund, dukken i koreansk folkedrakt er en gave. Den blå sparegrisen er med fordi den er fin.

Blogger:

[http://www.facehunter.blogspot.com/](http://www.facehunter.blogspot.com/)

[http://www.oslostil.com/](http://www.oslostil.com/)

Powered by Labrador CMS