Bill.mrk. «God stemning»

Halvung mann med stabil ølmage og dynamisk hårsveis søker kvinnen i sitt liv. Utseendemessig deler jeg visse likheter med George i Seinfield, mens jeg av oppførsel kombinerer særheten til Kongen av Queens med kreativiteten til MacGywer og den plagsomme nysgjerrigheten til Columbo, ispedd noen av de sprøeste påfunnene til Kramer. Jeg kan være rampete som Bender i Futurama og er tidvis en sta kranglefant av astronomiske dimensjoner. Dog foretrekkes diskusjoner om hvilken fot som er best å starte med når man skal begynne å gå fremfor diskusjoner om den nye boka «The best of Nietzsche.»

Kulturslask, det er meg. Jeg kan ikke synge, ikke spille noen form for instrumenter og ikke danse. Jeg er ingen moteløve, kan ikke tegne og gjesper bare jeg tar i en bok som er over 100 sider. Jeg vet heller ikke hva som rører seg innen teaterverden eller hva som går på kino akkurat nå. Er det ikke derfor vi har internett?

Her passer det forresten godt å legge til at jeg er «pensjonert datanerd.» Sport og andre friskusaktiviteter er med andre ord ikke min greie, og jeg har ikke vært på turer i skog og mark på lang tid. Trim fås via hyppige løpeturer for å nå 37-bussen og 17-trikken, i tillegg til vektløfting i form av å bære poser hjem fra dagligvarebutikken. Jeg liker øl og vin, særlig når det er gratis og gjerne i store mengder. Fastfood er heller ikke å forakte, jeg kan knapt koke ris og poteter uten at det lukter svidd av både meg og kåken i en uke. Forøvrig har jeg ingen peis, hvilket utelukker peiskos med mindre du har peis. Imidlertid har jeg tv-kanalen National Geographics, og det kan jo hende det plutselig kommer noe om en flystyrt eller skogbrann eller noe. Ellers er jeg generelt en tilhenger av god stemning.

Min CV i kortversjon: 40 studiepoeng and not counting, utdannet som absolutt ingenting. Dog har jeg ved hjelp av min uslåelige sjarm klart å skaffe meg jobb innen noe jeg overhodet ikke har studert.

Nok om meg. Du er en vannvittig vakker og lynende intelligent kvinne med sosiale antenner og dårlig smak. Større krav enn dette har jeg ikke. Jo, du bør forresten disponere masse penger, for snart blir jeg arbeidsledig. Bare ta kontakt, altså, regner med å høre fra deg!