Riktig pust er viktig: Tank topp fra Adidas, designet av Stella McCartney, 699 kroner. Knelange tights fra Adidas, designet av Stella McCartney, 800 kroner.

Solhilsen med stil

Utfordre tøyeligheten din med yoga, eller pump løs til høy musikk i behagelige, og gjerne vakre klær.

Publisert Sist oppdatert
I ferd med å slå knute på seg selv: Singlet fra Casall, 399 kroner. Knelange tights med sløyfe fra Casall, 499 kroner.
Lotusstilling: Hel strikkedress med seler fra La Danse, 499 kroner. Strikkejakke fra La Danse, 320 kroner. Leggvarmere fra La Danse, 130 kr
Velvære i ballerinastrikk: Hel strikkedress med seler fra La Danse, 499 kroner. Strikkejakke fra La Danse, 320 kroner. Leggvarmere fra La Danse, 130 kr
Krevende: T-skjorte fra Rönisch, 399 kroner. Bukse Rönisch, 699 kroner.

Variasjonen i treningsklær er like stor som ellers i moteverden. Her har vi konsentrert oss om yogaklær, men de fleste kan like gjerne brukes til aerobictimen eller en joggetur. Det viktigste er å finne klær som er behagelige og myke, og gjerne klær som «puster.»

Strengt tatt er det ikke så viktig å ha det siste nye når svetten renner og musklene dirrer. Men skal du uansett investere i noe nytt til trening, skader det jo ikke å kjøre stil.

Vår modell Ragnhild Laukholm Sandvik trener selv yoga, og stiller vanligvis i slapp og myk treningsbukse og t-skjorte. Men hun underslår ikke at det er moro med noe nytt, og kommenterer gjerne klærne mens hun bøyer og strekker på seg i alle retninger.

– Ooohh, denne var myk og fin, sier hun om strikkedressen.

– Det er deilig at den går i ett, så det ikke blir en glippe på magen.

Alle plaggene får stempel godkjent, med ett unntak:

– Denne er lekker, men det er litt mye forstyrrende «dingel-dangel» på fronten her, konstaterer Sandvik om en Stella McCartney-topp.

– Fokuset skal være på treningen, så slike elementer kan bli feil. Men ellers var det mye passende for timer med øvelser for kropp og åndedrett.

Camillas Collektion

Vår selvoppnevnte kles- og moteekspert kommer i hvert Magasin med råd og vink, inspirerer og utfordrer, drar frem glemte skatter og slår et slag for klærne du skaffer deg billig eller gratis. Camilla har som mål å gi deg en blanding av husmortips og glamorøse trendspådommer.

Takk til La Danse, Sportshuset og Fretex for lån av klær.

Takk til Krønsj for lån av treningsstudio

Powered by Labrador CMS