Raske penger

Hva er den enkleste måten å spe på budsjettet med 300-400 kr? September: Hor.

Publisert

Sex selger. På Universitetet er sexnisjen først og fremst forbeholdt debattarrangører som trenger publikum. Slik blir temaer som «Forbrytelser, kukk og Bourdieu» til. Sexifiseringspotensialet er stort der ute, la meg gi et eksempel til:

Sprengkåte gutter må, etter nettet, gå stadig lenger for å lykkes på sexkred-markedet. Før var det nok å ha en fillete porr-blekke, nå må man være deleier i et bordell.

Sexpressets hellige gral er debuten, og det er mange der ute som nok betaler i dyre dommer (fra pappas lommer) for å forpurre herligheten.

Så still deg opp i en skolegård med frisert hekk og huk tak i den mest glorete og usikre 16-åringen du kan finne. Tilby en vei inn i seksualeliten mot et ørlite vederlag.

Ta imot pengene, gå bak leskuret, vis litt hud og vent på den ubønnhørlige utløsningen. Debutanten vil innse at forhandlingsposisjonen er noe svak, og når du sier «Vi lar dette være vår lille hemmelighet» er den gjensidige lettelsen et faktum. Han kan møte gjengen med glis og rufsete sveis, mens du har penger til øl på onsdagsdebatten, som denne uka omhandler Nozick, utflod og engler.

Powered by Labrador CMS