Illustrasjonfoto: Silje Ramstad (bildet er arrangert)

Sex med Michael

Jeg hater sex. Du vet det du også. Det er arbeidsomt. Det er grisete. Og for å få så mye som en handjob må du gjennom en uendelig rekke ydmykelser, forstillelser og ræl. Du må pynte deg. Du må stå i et hjørne og se «deilig» ut. Du må slenge deg utpå og komme med de riktige kommentarene, du må juge og presentere et helt latterlig bilde av deg selv, og du må generelt kompromittere dine personlige idealer og din moral på måter som får din kristne mormor til å rulle seg rundt i graven. Og det er ikke fordi hun er kåt, for å si det sånn. Det er av skam.

Og når du først får det, noe som for øvrig alltid kommer som julekvelden på kjerringa akkurat når du ikke har rydda på badet, har laken på senga (lang historie), eller eier så mye som en brødblings til eventuell frokost for å imponere, er det ofte ikke særlig godt, heller. Og nå vet jeg at alle kvinnelige lesere kollektivt himler med øynene, men det er altså ikke sånn at en mann kommer på en tilfredsstillende måte bare du møter opp, mens dere damer bare kan ligge der som slakt og kreve Den store styrkeprøven og svømmeknappen i horisontale turnøvelser fra oss menn. Dette er viktig informasjon, riv den opp og heng den over senga.

Men akkurat når du trodde det var trygt å gå til sengs, viser det seg at det finnes noe som er enda verre. Trekantsex. Det høres veldig forlokkende ut. Enten er det dobbelt så mange damer på en gang, og det må da være bra. Ellers så er det en ekstra mann, og så lenge du ikke er helt homofob, er da det både greit fra et «prøv alt minst en gang før du forkaster det»-perspektiv, og ikke minst flott fordi det er arbeidsbesparende. Litt tag team-action er da alltid av det gode, eller?

Nå må du ikke tro dette er noe jeg kan mye om. Tvert imot, jeg er kjent i flere fylker for å løpe i motsatt retning hver gang en kvinne smiler til meg. Men som journalist er jeg velsignet med en fantastisk evne til å kunne uttale meg skråsikkert om alt, selv på begrenset empirisk grunnlag. Og konklusjonen er at dette skal du faen meg ligge unna. Bortkasta tid. Terningkast tre.

Powered by Labrador CMS