Sex med Hedvig

Jasså, du leser denne idiotiske spalten, lagd av kåte universitasskribenter, til det enerådende formål å underholde seg selv på andres bekostning. Og nå har turen kommet til meg. Jeg har aldri pult.

På bakgrunn av undersøkelser foretatt i vennekretser, har jeg kommet frem til at det beste er å la være. Det handler om langt mindre trivielle ting enn sykdommer. Ta lystannulleringen. Den aktive og totalt unødvendige bruken av skjellsord, som jeg har hørt finner sted: sattan, saaaataaaaan eller fyyyyyyyy FAAN. Det gjør seg ikke å mantre over onde makter i slike øyeblikk.

Intimbarberingen eller trendene har tydeligvis ført til sløvere vedlikehold av andre hårområder. Menn med fett, langt, gjerne tynt hår på hodet, som pisker og etter hvert klistrer seg til ansikt og skuldre, og som sett bakfra er skremmende lik noe som minner om en person av ditt eget kjønn. Kjempegreier.

Et sentralt punkt for mitt standpunkt er fatale tabber jeg vet har blitt begått. Ikke sjarmerende hendelser som mislykkede naturopplevelser, mer preget av maur, barnål og fluer enn av bier og blomster. Jeg snakker om kjendissmellene. Jeg kjenner personlig tre forskjellige mennesker som til sammen har pult Jens Stoltenberg, bassisten til Iggy og Dan Børge Akerø. Jeg lar være å komme med en avsluttende kommentar på dette avsnittet.

Hva slitsomme one night stands angår, har jeg listet opp løsninger, alle utprøvd av en nær venn, på hvordan du mest effektivt kan få offeret ut av seng og hus:

1. Låse ham inne på do, slik at han tror den har gått i vranglås. Kaldsvette og intens røsking i døra, mens du sitter i vinduet og røyker en sigarett. All godstemning er garantert forsvunnet etterpå.

2. Når du våkner, se ham dypt inn i øynene og si at foreldrene dine kommer om en halvtime, og at du gjerne vil at dere skal møte hverandre.

3. Det desidert mest effektive. Ha klar prompeputene på din side av senga og fyr løs sånn i 7-tida. Garantert borte i løpet av 5 min.

Dette siste punktet er den eneste grunnen til at jeg anser sex som litt fristende.

Powered by Labrador CMS