Sex med Audun

Orgasme. Merkelig opplegg det der. Kanskje jentebladenes mest brukte ord – eventuelt slått av sex. Kvinnelig orgasme er selvfølgelig best, og med god grunn. Guttas er rett og slett for enkel: det kribler med økende intensitet, klimaks nås, ferdig på 20 sekunder, sove nå. Litt god gammeldags inn-ut og en utløsning er optimal guttenytelse – gitt at dama helst verken er lyd- eller bevisstløs.

De seksuelle strengene vi måtte ha å spille på går på å hjelpe damene opp, ned og opp igjen. Og bevares, det er moro nok det, men bortsett fra det, er det stort sett impotens og tidlig utløsning som går igjen i sexologenes beretninger om maskulint sexliv på glanset papir.

Jentene har derimot evig forbedringspotensial: Det blir simpelthen aldri bra nok. Serieorgasmer, anale gleder, litt spruting i ny og ne, you name it! Hver eneste forbanna uke kommer det ene tipset etter det andre. Orgasmene kan bli lenger, heftigere, hyppigere og deiligere. Kvinnekroppen er en uttømmelig kilde for nytelse og stimuli. Til og med de fordømte knehasene er erogene soner! En stakkars unghingst får nesten inntrykk av at kvelden og natta ikke er vellykka før jenta har fått klitoral, vaginal og anal orgasme – helst fremprovosert både oralt og penetralt.

Hvem er det som bør være lei av å bli lurt? Er gutta oversett eller jentene ofre? Kanskje en kombinasjon av begge deler. For der vi gutter fremstår som huleboere, er jenters seksualitet nærmere kjernefysikk. Og det skal vel strengt tatt ikke så mye til for å starte litt fisjon inne i jentekroppen – bare vi – og ikke minst de – slutter å fokusere så utrolig mye på det hele tiden. Den uka jeg ikke ser sex meg dit og sex meg datt på forsiden av damebladene, skal jeg smile lurt for meg selv. For den uka blir nok en fin uke for mange av oss. Av med tvangstrøyene og vitenskapen og inn med lidenskapen! Bedre sextips får du ikke!

Powered by Labrador CMS