Bedre og bedre

Publisert

Lokalt onde

Frp oppretter fler og fler lokkallag på Blindern, men det gjør ikke noe. Eventyrene i samarbeid med amerikansk filmindustri har nemlig lært oss at alle skikkelige helter har en nemesis å bryne seg mot.

Fest

Universitetet har fått ny universitetsdirektør som ikke ser seg for god til å ta en øl med sine studenter. Midt i høstmørket er det ikke noe som er som å glede seg til et naschpiel med Hanne Harlem.

Mer mat

Blant studenter med forfinet gane ryktes det at det har kommet en ny kokk i Domus Athleticas kantine. Han satser visstnok på noe så revolusjonerende som ferske råvarer av høy kvalitet og resultatet er deretter.

Raske ferdigheter

Heisen står i Sio blokken på Tøyen. For femte uke på rad i en blokk på ni etasjer som stort sett er bebodd av studenter med barnevogn. På den lyse siden kommer poden til å lære å gå før de andre ungene i barnehagen rekker å si pottetrent.

Småsvindel

Det har vært en drastisk økning i tyverier av klær fra vaskerommet på Sogn. Tegn løsøreforsikring, legg alle plagg du er lei av i en ubevoktet tørletrommel, len deg tilbake og se Hennes og Mauritz nye vinterkolleksjon fylle skapet.

Powered by Labrador CMS