Til stede

Trappene, kl. 16.17: Gutt i militærjakke leier sykkelen nedover trappene med en hånd på setet og den andre kokett gestikulerende i luften.

Lengst borte på øverste sittenivå, kl 16.05: Spurv innser at smulen den hadde sett seg ut egentlig er en veldig liten stein, ja, så å si grus. Likevel hakker den litt i den (med et håp om at den likevel skal være spiselig? På trass? I sinne?) før den gir opp, bruser med de ynkelig små fjærene sine og flyr videre.

Nærmest på øverste sittenivå, kl 16.10: Gutt i røde sko ser seg rundt, drar frem petterøespakken, ser seg rundt, ruller en røyk, ser seg rundt, biter av og spytter ut overflødig tobakk, ser seg rundt, tenner røyken, ser seg rundt, går.

Nærmest på nederste sittenivå, kl 16.12: En ansamling av jenter i dongeri reiser seg samtidig og sprer seg raskt som en dueflokk utover plassen. To av dem kommer tilbake for å kaste tomflasker og plastposer i søppeldunken, og blir stående å prate sammen om mindre alvorlige ting.

Gående over plassen, kl 16.13: Gutt med grå dressjakke av cordfløyel går langsomt forbi mens han kaster lengtende blikk opp mot de sittende studentene. Han retter på jakken og ser skuffet ut.

Midterste sitteavsats, kl 16.23: Jente legger fra seg åpnet, men ulest avis på en tilgjort entusiastisk måte, i det hengslete gutt gjør tilnærmelser.

Powered by Labrador CMS