Julefilmer

Når julen nærmer seg kommer alle de hypa Hollywood-filmene under navnet «julefilmer«. Universitas har sett nærmere på hvilke filmer som kunne vært mer spennende for studenter.

Publisert

DAGENS:

Denne skrekkfilmen handler om sosiologistudenten John og hans kjæreste sos.ant.-studinen Jenny. Begge to har akkurat flyttet hit fra Bergen. Mens Universitetet i Bergen var koselig er Blindern det stikk motsatte. Et sted der frykten hersker og folk gjemmer seg når John prøver å ta kontakt. Og maten i kantina er guffen. Men en dag blir det forandringer. Jenny er på menyen, og lite vet John om hvem kokken har i tankene som Dagens i morgen...

ILSA:

Dette er en fortsettelse på filmene om SS-sadisten Ilsa. Mest kjent er kanskje den populære «Ilsa She-Wolf of the SS». Etter å ha sett denne kavalkaden i grusomhet vil du ønske at du fortsatt gikk på grunnfag. Ilsa blir studieveileder ved Universitetet i Oslo 1942 og det er en ytterst bisarr form for veiledning hun gir. Nåde den som ikke fullfører hennes oppgaver på normert tid.

GRÅTT PARTI:

Etter at tyske hackere har brutt seg inn på den ene serveren til UiO for å legge ut tysk-dubbede hollywood-filmer, renner det over for den på utsiden sindige rektor Underdal. Han tar heisen ned til en hemmelig etasje i Administrasjonsbygningen for å hente ut favorittanksen sin: Dunder-Tank. Deretter bærer det rett til Tyskland for å forfølge banden med hackere. Et større nederlag har ikke Tyskland opplevd siden 1945.

JULENISSEN:

Det er alltid hyggelig når Julenissen kommer på besøk. Men når han hopper inn gjennom et vindu i tolvte etasje i siloen og dreper for fote så er det ikke barnas kveld lenger. På forhånd har han ødelagt heisene, og lagt ut dynamitt i trappa, slik at rømmende beboere blir sprengt i filler. Men en beboer gjør motstand: Torstein Lindstad. Vil han klare å stoppe Julenissen fra SiOs boligdivisjon? Og vil han rekke å piske inn nok av de andre arbeidsskye parlamentsmedlemmene til kampen?

Powered by Labrador CMS