SKUMLE TYPER: Mandag kveld var det Halloween i New Yorks gater og mange firbente dyr gjorde mye ut av seg. Dette er Universitas` kåring over de beste hundekostymene.

Halloween-kåring: New Yorks beste hundekostymer

I New York er de en selvsagt del av feiringen. Vi har møtt de firebente vennene som elsker å kle seg ut.

9. plass

ET SLIKK?:Jeg er en tacohund. Pliz, ikke spis meg. Jeg slikker gjerne ansiktet ditt. VOFF VOFF. Valget? Hvilket valg?

8. plass

LEGENDE: Jeg er en legendarisk liten, dritthund og jeg jåler meg for mine rike venner. Jeg har også flere følgere enn deg på Instagram. Sjekk meg ut: @gretaandrio.

7. plass

HELTEN: Sjekk ut instagramkontoen min @herothedappledog. Jeg har flere følgere enn deg! Eieren min elsker Bernie Sanders. Nå vet han ikke hva han skal stemme. Han hater både Hillary og Trump.

6. plass

HVA SER DU PÅ?: Faren min er svensk og jeg er en pudding.

5. plass

PÅ GJERDET: Jeg er 7 måneder og jeg elsker alle kostymer. Moren min vet ikke hvem hun skal stemme på. Jeg vet heller ikke hvem hun skal stemme på.

4. plass

GLUPSK: Jeg eeelsker Halloweenparader og prøvde å spise alle kostymene. Klarte bare tre. Eierne mine skal stemme Hillary.

3. plass

BANDITT: Jeg heter Molly og er i fengsel fordi jeg stjal et hundebein. Eierne mine synes at Trump er en Bafoon og stemmer Hillary.

2. plass

FEEL THE BERN: Voff, navnet mitt er Bernadette. Det er inspirert av Bernie Sanders' navn. Vi elsker han veldig høyt. Eierene mine skal stemme Hillary nå, men drømmer å ha Bernie som president. (Husker ikke helt hvordan han ser ut.)

OG VINNEREN ER.....:

KROKO: Jeg møtte en løve på Halloween. Faren min skal stemme. Han liker ikke Hillary, men hater Trump. Så det blir Hillary.