Fire grunner til å stemme Høyre

Publisert

Høyre vil jobbe for en bedre kollektivtrafikk. Det borgelige byrådet i Oslo har omorganisert og konkurranseutsatt kollektivtrafikken i Oslo. Resultatet er flere avganger, billigere månedskort og døgndrift av flere ruter. I neste periode vil Høyre fortsette med den samme suksessoppskriften. Gjennom konkurranse og samarbeid med det private vil Høyre jobbe for å forlenge T-banen til Fornebu, og bygge en ny indre ring gjennom sentrum.

Høyre vil jobbe for at Oslo skal bli en tryggere by. I flere deler av byen vår omsettes det narkotika så åpenlyst at lovlydige borgere ikke lenger ønsker å oppsøke de samme områdene. Det er en uakseptabel utvikling. Høyre vil derfor jobbe for å få flere politiressurser til Oslo og mer synlig politi i gatene. I påvente av dette vil Høyre styrke tryggheten i byen ved la vektere patruljere de områder med mye narkotikaomsetning.

Høyre ønsker en levende by. I Oslo er det mange som verdsetter det blomstrende restaurant- og kafélivet som har utviklet seg. For mange er det nettopp denne muligheten til å treffe mange og forskjellige mennesker i sosiale og uformelle sammenhenger noe av det som gjør det attraktivt å bo i en stor by. Høyre vil styrke den levende delen av byen ved å åpne for at enkelte utesteder kan holde lenger åpent. Vi ønsker et pulserende og folksomt sentrum, også på nattestid. Byen skal kunne brukes hele døgnet.

Høyre vil forsvare eiendomsretten. To av de tre sosialistiske partiene i Oslo har utskrivning av eiendomskatt på programmet. Det siste partiet har et så ubalansert budsjettopplegg at om de vinner valget må de velge mellom å bryte valgløftene eller skrive ut eiendomsskatt. Det er ikke vanskelig å spå utfallet av den avgjørelsen. En slik skatt vil særlig ramme unge som vil inn i boligmarkedet eller studenter som vil måtte betale høyere husleie som en konsekvens av eiendomsskatt. Høyre vil være den fremste garantisten mot eiendomsskatt i Oslo.

Powered by Labrador CMS