Selvsagt kan ikke Velferdstinget legge føringer på Universitas' bruk av pengene de får, og det er vel sannsynlig at de heller kutter i antall utgivelser enn at de rører de hellige honorarene, men det er jo lov å håpe på at Universitas tar kommentarene som ble ytret av Velferdstinget til etterretning.

Tobias V. Langhoff

Debatten som Trellevik prøver å reise er relevant: Skal politikerne legge seg opp i detaljert budsjettstyring, eller skal dette være opp til redaksjonen/styret selv å vurdere. Jeg mener helt klart det siste. Hvordan en redaksjon drives til det beste for produktet har Velferdstinget svært lite med. Det er redaktør, daglig leder og styrets ansvar.

Tufs

Se til Trondheim og lær!

Kølle

Dette minner litt om situasjonen som oppsto da daværende kulturminister Trond Giske uttalte seg om at Øyafestivalen, som mottok statsstøtte som knutepunktfestival, burde ha flere kvinner på scenene sine. Det blei litt bråk da, gitt.

Kjetil Moen

Dette er litt på siden, men allikevel, når dere er så utopisk nazi på korrekthet skal jeg og være det: Jeg har merket meg at det drikkes øl på redaksjonsmøtene som Universitas har i Harriet Holters hus. Er dette i tråd med deres målsetning om å fungere som «den fjerde statsmakt»? Poenget mitt er at Trellevik her snakker om Universitas og Velferdstingen som om det skulle vært NRK og Stortinget. Skal denne sammenligningen være gyldig, må dere i det minste la ølposene vente.

Marius

De drikker øl i NRK. Tror ikke du finner en bransje som drikker mer øl en mediebransjen (også «de store gutta»). Ikke at dette overhodet har noe med sakens kjerne å gjøre.

heisann

Foreslår redaksjonsklubben i Universitas bruker noen av pengen på en studietur til Under Dusken. Er meningsløst, og på grensen til sløseri med studentenes penger at man har lønnsutgifter i et studentmedia!

Eirik

Er en vesen forskjell på Universitas og Under Dusken da....og ja, jeg mener Universitas er noget bedre!!

Berit

Antall artikler fra Under Dusken som har blitt plukket opp av andre medier i 2010: 88. Antall artikler fra Universitas som har blitt plukket opp av andre medier i 2010: 914. Og Universitas skal se til Trondheim?

Ehm..

Hentet fra nyhetskommentaren «Om å diktere en redaktør».

Powered by Labrador CMS