Lesernes meldinger

«Jeg får ikke fred, ikke ro og hvile. Det kommer bare nye plager.» Job 3,26.

Eksamensstresset TF-studine

Til deg som kjeftet og fikk trekkspilleren på toppen av bakken fjernet. Jeg forstår at det kan være gøy å drite ut de som er svakere og mindre en deg! Personlig er jeg ikke for offentlig halshugging! Det er bare en ting å si til deg! Fy deg!

tangoelskeren

Til den kjekke bibliotekaren på SB: Kan du legge ut sivil status, navn, interesser etc. og ev. hvordan det er mulig å få date med deg i denne spalten? Du gjør biblioteket kjellere!

Alle de single jentene på SB som har gått og siklet etter deg

«Eddies enlinjere» på baksiden av universitas sug elg. Nåde, Universitas, nåde! (No offence, Anders)

HFtøsa

Må ta det rolig ute på i dag fordi jeg må gjøre ferdig syntesen til i morra slik at krystaliseringa blir ferdig til neste uke.

Kjemi-geniet

Hva skjer med jenter på Blindern a? Er flørting i dusjen det nye blant jenter?

Kar fra sigdal

Til deg som har skrevet at du ønsker deg kjæreste med bittesmå bokstaver på en av heihei-lappene på en av doene i kjelleren på UB: Kanskje du bør satse på bedre annonsering?

Annonym

Hald kjeft, Magnar på Plassen. Hadde me nynorskbrukarar sutra som deg hadde me inkje rykka anna enn å klage. Helvete, no vart eg sur.

Gunvor

Regjeringen? Jeg får ståpikk av regjeringen!

Engasjert

Til halv(naken) blondine på Bjølsen. Du er klar over at gardinene er der av en grunn?

Bjølsen-studine som drar for gardinene når hun skifter

Til Magnar på plassen: åå stakkars deg då, dumme dumme nynorsk-menneskja som undergrev hovudmålet ditt! Er det nokon andre som såg den ironien? Jævla sytepave.

Anonym

Magnar på plassen, de små tingan gjør mæ rasanes!!!! Kikke så jævlig!!! Og liker ikke gamle damer som kaster søppel i taxikø heller!!! Og mosquito e konge!!!

Ladiezman

Russland er irrelevant.

Storbritannia og Irland

Du med svart strømpebukse og miniskjørt på pcen i 2. etg på UB: Å prøve å åpne en ny pakke knekkebrød, samt en pakke skive lydløst UNDER pulten, mens svarer i mobiltelefonen går bare ikke. Du bråker!

Polizei

Avgiftsfri leilighetsgave er ikke foreslått til 33 406. beløpet er per forelder. Noen har 2. Jeg kjenner mormonere med veldig mange flere.

Anonym

Til forkjøla: nei, men det er kanskje et handicap å ikke skjønne at du kan snyte deg i vanlig dasspapir som alle oss andre. God bedring!

Anonym

Fremmedord på økonomisk institutt: pedagogikk.

Frustrert master student

Skuffa over at universitas gidder å bruke spalteplass på den evig selvhevdende aslak nore. Mannen snakker jo ikke om annet enn hvor dritt norge er og hvor stygge og kjipe norske jenter er. Det er ikke alle som har råd til å studere på eliteuniversiteter i usa aslak. Hvis du mistrives så forferdelig så flytt til bake og slutt å være en mediehore.

Anonym

Til deg som ikke forstår hvorfor folk bruker den automatiske døråpneren: Har kanskje ikke hørt om de 1000vis av bakteriene som befinner seg på dørhåndtak? ekkelt!

Anti-bak

Powered by Labrador CMS