Dritt-slenging

Publisert

I en kommentar i Universitas 6. oktober 2004 henges Professor Janne Haaland Matlary ut som både løgner og sludder-farer på en våsete nærmest usaklig måte. Sammen med Lederen synses jeg det ikke blir galt å anse dette også for å være Universitas sitt postulat i denne sammenheng.

Å ta det for gitt at menneskerettserklæringen innrømmer homofile rett til å gifte seg og adoptere barn som den endelige sannhet er ikke bare drøy kost, men når man bruker dette i en sammenheng hvor målsetningen er å henge ut Professor Janne Haaland Matlary for hennes personlige religiøse oppfatning blir det også ufint, injurierende og grovt ærekrenkende. Når man så i sammenhengen nevner ord som brannbomber, bølleringing og «ta henne» lukter innlegget sterkt av heksejakt.

Suzanne Vega synger i sangen «Luca» om at «he only hits until you cry. After that you don\'t argue any more». At man ønsker å reise debatt om homofiles rettigheter er greit nok, men at det skal koste «blod» å måtte stå frem med sine meninger, hva slags debatt får man da? Personlig syns jeg at de homofiles forkjempere her må slutte med drittslengingen og holde seg til saken ...

Powered by Labrador CMS