Lesernes meldinger

Til deg som spilte poker og skrek og bannet fordi du røk på river på hf her om dagen. k7?? Hva faen tenker du med?! Bg og gl

ace high

Hei kjære alle småjenter som leser exfac eller hva faen på ub. Selv om dere er søte er dere drittirriterende når dere «hvisker» og knaser gulrøtter.

exfuck

Jeg er så lei livsfjerne hf og sv-studenter hvis største drøm er å komme på skavlan og i kultursidene i Dagbladet. Våkn opp og gjør noe nyttig for samfunnet!

Army barmy kvart bitter

Til østkantstudine: fenomenet med vestkantgutter og skjerf og pannebånd er en nasjonal skam og aktiv dødshjelp bør vurderes. Jeg tror kiki sørum har en finger med i spillet. Lander ler av dere. Man kan helt klart ikke kjøpe god stil og smak.

Hasselhoff

Det begynner å gå opp for meg at storebroren min kødda da han tidlig i april for 4 år siden garanterte at informatikk hadde de feteste festene! Hvor blir det av alle chicksa!?

Lurt og singel, 8 semester informatikk

Må eg verkeleg kutte opp ein trekkspelbelg for å få slutt på dei grufulle versjonane av Besame mucho? KVEN betaler for å høyre på? Slutt med det!!!

Belgen

Lorentzen blir anklaget for å ødelegge regnskogen. Ja, han og alle andre som leser Aftenposten.

Anonym

Til Vic Tim ov Crime: Hva fikk egentlig tyven med seg?

nysgjerrig

Til østkantstudine som aldri gikk med grorudpalme. Kanskje du skulle prøve skjerf også. Da hadde du oppdaget at du hat et hode bak panna! Kanskje....

Anonym

Til toksikologi studentene christine og silje fra onsdagens fem på plassen: jeg og kompisen min bestemte oss nå for å stemme frp for å oppveie deres stemmer!

Nuss og klem fra A&G;

Diskokula m tungt silver & högrosa nejonljus, som blänker på mig vid soloutgång- är ljug. Jävligt snyggt ljug. Galenskap! < Förnedran, förgåanglighet, förfaran. > Sanning är att galenskap oftast uppträder bakom fasader av kajal og söndergråtna kinder. Snärjd av svårmodets egna taggbuske. Vackra galenskap..

Anonym

Alt dette snakket om å forby niqab. La oss heller ordne opp i egne rekker først: forby de jævla BI-panneskjerfene! Tørklehuer er bare latterlige! (og står også for en pappagutt-kultur som er helt forkastelig)

Dr M

Du har ett tapt anrop.

Personsvar

SMS-telefonen er ikke mulig å prate i.

Red

Powered by Labrador CMS