Lesernes meldinger

Hva er galt med gode gammeldagse kjøttkaker?

Lei Frederikkes kreativitet

Hei Kjekke mannen på lesesalen på SV. This is not working for me.Hvis dette skal bli noe av, må DU ta kontakt, for jeg tør ikke.

Keen studine

Du i aulakjelleren, hørt om nikkelallergi? Skummel sak oppfunnet av ledende gullsmeder som ikke vil at folk skal kjøpe ålreite smykker til niogtjuefemti.

Småen

Hvorfor spiller de alltid sånn søt sexual making love music på SV kaffebar? Gjør vondt for en lengtende, trøtt og høstmelankolsk studine.

Jeg vil og!

Kan dere ikke slutte med de jævla filips-tallene deres? De gjør meg deprimert!

Sexkamelen

Blindern må være det ensomste sted på jord.

Enkeltemnestudent

I aftenposten av 30. sept. skriver rektor Geir Ellingsrud at man har opprettet et forskningsetisk utvalg med tre tiltaksområder. Den ene av de tre tiltakene er: «Vitenskapelig uredelighet skal få en sentral plass i forskerutdanning og forskningsledelse». Lovende!

Borch

Forresten, kan SV kaffebar seriøst slutte å spille sånn sexual making love music!!

Jeg vil og!

Det er dritdårlig gjort at Oslo sporveier avskriver min studentstatus ved fylte 30 år!

Diskriminert

BI-studentenes respektive svømmbasseng kan være et egnet hjem for brukt plastbestikk.

Filla

Haaaallo! Hvor blir det av studentpakkene til oss på medisin?! Vi TRENGER dem faktisk – når alle andre har juleferie fra desember til slutten av januar og tjener fett med penger, må vi faktisk være HELTIDSstudenter og lese... Hvor er rettferdigheten i verden?

medisinstudine

Kjære historiker'n. Du er åpenbart geriatrofil. Heldigvis trengs det ikke mer enn et par-tre slike for å komme opp i ditt tall.

Wenche F.

Hva faen slags navn er Heinert?!? Det høres ut som en kjønnssykdom. Klam klem,

Klamma

Kjære Babes Mot Brylcreem: Lyst til å bli medlem av Studiner Mot Stank? Blir kvalt av enkelte menns forbruk av after shave. Det fungerer som anti-damespray! Like harry og plagsomt som å kjøre med full musikk og nedrullete vinduer.

Parfymehater

Hvem tror at det er barskt å brøle når man trener? Ikke oss jenter, ihvertfall. Kjære gorilla på Blindern: Ja da, vi ser deg!

Hørselsskadd

Hvor er pengejaget og bedriftspresentasjonene?

NHH-student på besøk

Fy faen, BI, ass! Jævla uvitende miljøsyndere. Materialistiske, arrogante svin, hele gjengen. Fulle av fordommer er de også der oppe...

Hater BI

Og forresten, hvis noen hadde påpekt av engangsservise ikke er «optimal utnyttelse av knappe ressurser», hadde det sikkert blitt andre boller.

Hater BI

Powered by Labrador CMS