Liten utenpå – stor inni

Publisert

Som tidligere Mikrobanditt Øistein Svelle så storslått påpeker i sitt innlegg i Universitas, skiller årets Mikrofestival (Folkets Demokratiske Mikrofestival) seg fra tidligere festivaler som han har arrangert. Gjennom årene har jeg hørt på Øisteins valgtaler med programforpliktelser i øst og vest om miniorkestre, bartendere under 1.60 og mikroprogram, men når mai har kommet har visjonene falt for realitetenes lys. Slik er det ikke nå.

Folkets Demokratiske Mikrofestival 2006 blir om mulig mindre enn forventet

Folkets Demokratiske Mikrofestival 2006 blir om mulig mindre enn forventet, og vi har med vilje lagt inn en helligdag i festivalprogrammet. Derfor kan folket arrangere «Natt-til-Himmelspretten-(drikk-deg-full-du-har-fri-i-morgen)-fest» onsdag 24. mai, før det hele avsluttes med «Den Lille Festen» med tilhørende mikroband på fredag 26. mai. Ikke nok med det, på Studentersamfundet vil mikroøl renne ut av tappekranene hele uken, ikke bare fra minitappetårnet på Frederikkeplassen. Forhåndspromoteringen har vært så liten at den grenser til ikkeeksisterende, og vi har så små Mikrobartendere at vi ikke finner dem når de skal på jobb.

Øistein viser storsinn når han påpeker at det er størrelsen som teller, for Folkets Demokratiske Mikrofestival 2006 er liten utenpå, men stor inni. Og ikke minst viser vi hvordan den skal brukes!

Powered by Labrador CMS