Lesernes meldinger

Ettter grundig forskning har jeg kommet frem til at rosin ikke er en forfallen drue, men en egen frukt som dyrkes på Hellerud.

«Legestudent»

Leverte pizza til Trond Enger i Norsk Studentunion. Halv pris fikk de, men tror du ikke de klaget fordi jeg hadde glemt en Fanta.

F ... ta

Er det stemning for å starte foreninga. Missantroper med senebetennelse mot orddeling? Moglegheiter for utviding av tema for diskusjon.

Aggrovestlending

Til taperen som stjal mine slitne Iowasko fra domus A: Skoene har jeg svettet i i tre år. Din pervo. Jeg var gladere i dem enn jeg var klar over....

Skoløs og sint

LFT metoden funker alltid bra for meg. Let finn. Trykk mvh professoren.

Pionér

Jeg har ikke sovet på 36 timer, og mitt inntak av mat har bestått av en halv kiwikake, 4,8 l vann og 4 kopper kaffe... Mulig jeg dør i natt.

Gårselvfølgeligikkepåamf..

Kåpeløs! Hahahahahaha........

Drittsekk

Frustrert studentpolitiker. Hvem er du?

Arbeidsløs PR-konsulent

Har noen sett en 90cm høy og 65 kg tung rottweiler som jeg glemte den igjen på Uglebo sist fredag. Den kan kjennes igjen ved dens kuperte hale, frådende lepper og lite sympatiske fremferd. Dusør utloves.

Hundeløs

Til den den som stjal mobilen min på pc-stua på SB! Kan du være så vennlig å levere den i luka her på SB? Har sperret den, din tulling!

Sendt inn på e-post

Powered by Labrador CMS