Lesernes meldinger

Ved slutten av Gilde-festen forsvant den beige cordkåpen min etter en innstatsmed frivillig arbeid. Vedkommende nå edru person som har den, bes om å gi den til kafé eller pub på RF

Kåpeløs

Hvorfor er det aldri bilde av meg i Universitas lenger.

Frustrert studentpolitiker

Til FED-Upa. «Trykkefrihed bør finde sted», Grunnloven §100.

Bedreviter

Unge angrer på sex uten kjærlighet, sier Uniforum. Selv angrer jeg mye mer på kjærlighet uten sex.

Romeo

Hvis dette forumet er representativt for Norges fremtidige kloke hoder er det kanskje like greit å emigrere med en gang.

Ingeniør

Hva er du når du er en utopistisk anarkososialist som lar en nietzcheansk voldsanarkisme råde? Var det noen som sa kvasisintellektuell?

Orntliintellektuell

Kjære FED-Up, hva f ... har du imot jussfolk? Nå må du se til hel.. å få deg et liv! Kan du ikke installere den patchen, så vi slipper å se trynet ditt!

JUSStudent

I følge mediene er det visstnok mange jussstudinner som prostituerer seg. Jeg har gått på fakultetet i snart fem år og har fortsatt ikke sett noe til dere eller fått noen tilbud. Er det fordi jeg er så stygg, eller er ikke mine penger gode nok for dere.

Frustrert jusstudent

I\'m not a slave to the world that does\'nt give a shitt!

Sabeltann

Jeg går med kapteinsbind for å markere min overlegenhet over sånne som deg.

Kraftig akademiker

Til Ma... Jeg var på hyttEN i helgEN, du vet.. den ute på øyEN.. SolEN skinte der jeg satt og leste bokEN min med kompisen min OIEN. Lange leve EN endelser.

Anti-A

Kjære ma du er ikke på bondelandet nu. I Oslo heter det «boken» ikke boka. Har du et problem med det så gjør oss alle en tjeneste og reis hjem.

Urbanazist

«Haugtussa» gjør du noe annet enn å kommentere andres skrivefeil hele tiden.

Jormungand