Lesernes meldinger

Kjære mobilen til Universitas: Hvis du vil så kan jeg programmere en patch som du kan installere i deg og som sender alle sms med ordet «juss» i retur.

FED-Upa

WH det heter verken «touch» eller «hit» metoden. Er metoden touch-et eller, stakkars, hit-et? Touch-metoden eller hit-metoden går fint.

Antiorddeler

WillyH, det er ikke alle som føler dyp omsorg for tastaturet, dessuten er touch- kurs bortkastet tid.

Tastaturknuseren

Hvorfor i helvete sier foreleseren på inf2400 «boken» i stedet for «boka»!?. Høres jævli harry ut. Til og med jeg, fra bondelandet, vet hva som er riktig.

Ma

Hvorfor lukter det så jævli i gangen i 6 etg på Domus Nova? Er det blandingen av juss og stinkende krim hovedfag som ikke tåler hverandres nærhet?

Su observer

Uni-bæsj-i-dass! Hehe, knise knise!

aRNe

Kjære god venninde. Kan du ikke be din venninne om å be meg ut?

Magnus fra Bokcaféen

Hei jente på onsdagsdebatten 3. mars. Vil gjerne hilse på deg om du kommer igjen.

Glefs

Til deg på Sv med kapteinsbind. Det er like før det smeller!

Voldelig akademiker

Hvorfor har Universitas blitt «siste nytt fra profesjonsstudiet i psykologi»? Vi får alle karakterer!

Rolex

Med fare for å seksuelt trakassere noen, jeg synes det er litt for lite juicy i denne avisa. Studenter er tross alt opptatt av mer enn karakterer og kvalitetsreformen. Hvertfall vi som ikke går på Matnat.

Vannmann82

Hvorfor er så mange av bildene i Universitas av folk som ser utrolig oppstilte ut? Er det en sammenheng mellom briller og det å smile falskt eller ha et annet uekte uttrykk i trynet?

Vannmann82

I dag urinerte jeg side om side med Fredrik Barth, kongen av norsk sosialantropologi. I det lille øyeblikket var vi likemenn.

Gjenfødt

Dere som klager på Frederikke hele tiden. Slutt å spis der da vel. Ingen som tvinger dere til det. Bortskjemte drittunger!

Leiavmasetderes

Sjekk ut Planet9 på www.nrk.no/urort/.

Planet9

Powered by Labrador CMS