Lesernes meldinger

Kjære alle fremmedspraklige lingvistikk-studenter. Det er BYGNINGEN Henrik Wergeland dere skal til og ikke personen!

Oppgitt nordisk-student

Er det mulig å be om å få dempet lyden eller hvertfall diskanten på fremtidige SV fester. Det er jo umulig å snakke med sidemannen 5 cm unna slik det er nå.

Følsom

Da de utestengte jusstudentene møtte personlig i juristforeningen ble utestengelsen redusert med et halvt år... Leve skjønnhetstyranniet!

Kjekk jusstudent

NSB går så dårlig at de foruten studentrabattene kanskje også må redusere avgangene. Hvordan skal det gå med NSB hvis ikke engang togene går på skinner.

Vittigper

Usikker 26 åring. Kjempegod idé, jeg foreslår at denne spalten sporenstreks erstattes med en «spør oss» spalte om sex og samliv.

Nysgjerrig 19 åring

Det virker jo unektelig på meg som om jusstudenter har skjønt hva overfladisk skjønnhet betyr innenfor rettsapparatet. Jeg har aldri sett makan til catwalk.

Kvalm krim-student

Hunde-EIER, hvis det du gir bikkja di er like guffent som lasangaen på Frederikke, burde du f... meg anmeldes for brudd på dyrevernsloven.

Dyrevenn

Lovende akademiker. Hvis du er så tjukk i huet at du finner på å kjøpe Shellsnyesauspølse kan du umulig ha noe på Universitetet å gjøre.

Lengelevedagens

Lesesalshest. Jeg sitter i rullestol og er drittlei av at dere tobente driter på dassen min!

Hot Wheels

Hva er egentlig de reelle strafferammene for urinasjon på andre mennesker, evt ofentlig tjenestemann? Hvis utestengelse fra frokostkjelleren er det verst tenkelige scenariet, er det jo definitivt verdt det!

Pisspåenvekterduogså

Kan noen vennligst komme bort til meg og fortelle meg at de også føler seg veldig ensomme!

Frustrert førsteårsstudent

SV-kantineansvarlig! «Potetsuppe». Det høres så jævli ut at det behøver ikke bevises.

Møkklei suppefantast