Lesernes meldinger

Jeg vil rette en stor takk til alle som fulgte min oppfordring om å fjerne plystrebusene sine!jeg hører nesten ingen plystrebuser lenger!hurra!!

Anonym

Kan du på sv-lesesalen som tygger knott høylydt vennligst la være?

knoll

Samtlige av toalettene på Frederikke er låst uten mennesker på dem, med unntak av de fire som er opptatt, og de to uten sete. Hvorfor må mann gå på do på mat-nat når man spiser på Frederikke?

Tissatrengt

Har Akademika egentlig lov til å ikke gi oss returrett på varer? I alle andre butikker inkl. bokhandler er det da bytte-OG returrett innen osv. ???

Anonym

Jeg har løst gåten med de hersens trappene..!Dere vet hvilke.Snø!Så kan vi skli på rompeakebrett ned...Går sikkert innmari bra ann med plastpose og!

Anonym

Til hostedama på sal 160 idomus nova: du har hostet i et år nå. Oppsøk lege!

jusstudent

Angående mobilregler på matnat lurer j på om d finnes mobiler man ikke kan skru av og dermed må ta ut batteriet av?

Stakkars jaget jusstudent.... Dere har jo bare resten av DN å sitter... Digger dere oss så mye at dere må sitte på vår lesesal...? Den ene i har...

k(r)immy

Jusstudenter. Det nytter ikke å rive ned lappene der det står at lesesal 170 er forbeholdt kriminologi studenter.

krim studinne

Herregud!hvorfor kan de ikke legge igjen statsforfatning på sv?er jo ikke noe penger å tjene her.gi meg skatterett...

jusstudent

Cinemateket, ca halvannen mnd. siden, mellom to Seidl-filmer. Du hadde nettopp kommet fra Østerrike og vi hadde et moment, ja? Hva med ett til over en kaffe?

E

Dagens på fredrikke 17 september: Tilbehør

Anonym

Til mørkhåra cutie på puben som spurte om jg kjørte sølvgrå boble:Kom på puben igjen agitt!Jg r mer eller mindre stuck her,og jg må si dg no.

bartenderen

Powered by Labrador CMS